Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe Hallenbeck býval elitním tajným agentem, který kdysi dokonce zachránil život americkému prezidentovi. To už je ovšem minulost. Nyní se živí jako soukromý detektiv, jehož nejvěrnější družkou se stala láhev levné whisky. Když mu přítel Mike Matthews dohodí jako kšeft ochranu barové tanečnice Cory, netuší, že se ocitá ve smrtelném nebezpečí. Nejprve exploduje auto s Matthewsem a vzápětí je i přes veškerou jeho snahu Cora přímo na ulici zavražděna chladnokrevnými zabijáky. Joe společně s jejím přítelem, fotbalistou Jimmym Dixem, zjistí, že se pokusila vydírat majitele fotbalového klubu Hřebců Marconeho s cílem dostat Jimmyho, který byl distancován kvůli drogám, zpět do hry. Tím, že našli materiály kompromitující Marconeho, stávají se sami cílem mafiánských zabijáků a Joe podezřelým z vraždy Matthewse, protože policie zjistila, že byl milencem jeho ženy Sáry. Navzdory všem překážkám zjistí Joe, že Marconi se chystá zabít senátora Baynarda, předsedu komise rozhodující o sázkách na fotbalové zápasy. Přestože to byl právě on, kdo se postaral o Hallenbeckovo propuštění, když detektiv odhalil a překazil jeho sadomasochistické hrátky, riskuje Joe s pomocí Jimmyho život, aby atentátu zabránil. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 426)

golfista 

všechny recenze uživatele

Co se sakra na týhle kravině všem líbí ?! Nakopal bych je všechny do prdele a poslal bručet do lochu ! No jo, ale kde já se všechny tyhle výrazy naučil, že se pak používaly v ostatních filmech jako by se nechumelilo ? Noooooooooo, v toooooooooom, s Willisem ! V "Posledním skautovi" ! Hodně synáčků své otce přeskočí (a taky přeskočilo), ale taťka je a zůstane jenom jeden :) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelný jaký je rozdíl vidět film v cenzurované verzi a té ostré. Viděl jsem nejdřív kino a bomba, jasných pět hvězd, pak to monstrum co vytvořil jakýsi moralistický cenzor a dva dny se mě z té výlsedné hrůzy nepostavilo péro. Včera jsem zase viděl ty necenzurovanou verzi s půvopdním dabingem a byl jsem u vytržení, jak kdybych porodil sedmero krkavců. Totální akční lahůdka ve který defiluje jedna luxusní hláška za druhou a Joe Hallenbeck tu skvěle hraje Bruce Willise. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pohodový akčný film z prostredia profesionálneho amerického futbalu. "Posledný skaut" vyčnieva z rady podobných titulov hlavne vďaka Bruce Willisovi, ktorý perfektne zahral hlavnú úlohu súkromného detektíva Joe Hallenbecka. Jeho herecký prejav urobil túto postavu hodne charizmatickou. Tvrďák, trocha smoliar, ktorý sa s ničím moc nemazná. Keď je treba strieľa, sem tam prerazí niekomu nos a popri tom nezabúda prihodiť vždy nejakú vhodnú hlášku. Proste chlapák, "Posledný skaut". *** ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Špičková akční krimi plná černého humoru. Čím častěji ten film vidím, tím více si myslím, že jde o nejlepší a nejvtipnější film Tonyho Scotta. Neskutečně smolný neustále černě hláškující Bruce Willis v roli soukromého očka Joe Hallenbecka a jeho pomocník bývalý fotbalista Damon Wayans jsou dvojka k popukání i k politování. A když se ještě připojí Joeova pubertální dcera...pak už zbývá jen jediné. Přežít. Trailer: http://www.sms.cz/film/posledni_skaut/ukazka ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Kamen: 1. Opening Title ,2. Opening Title (Alternate) ,3. The Game Of Billy Cole's Life ,4. Jimmy's Addiction ,5. Who's In The Closet ,6. Flashback ,7. Jimmy & Cory ,8. The Night Club ,9. Street Ambush ,10. Jimmy & Joe ,11. Flashback #2 ,12. Breaking The Ice ,13. Ransacked ,14. Looking For The Stash ,15. Discussing Evidence ,16. Car Bomb ,17. The Hand Shake ,18. This Aint No Game ,19. Jimmy's Story ,20. Jimmy's Anguish ,21. Roughing Up The Million Dollar Arm ,22. Shocking Intruders ,23. Getting An Adress ,24. Nancy Drew On The Case ,25. The Briefcase & Shootout ,26. Chasing The Bomb ,27. To Marcone's Office ,28. Taking Out Marcone's Men ,29. Going After Milo ,30. Jig Time ,31. Terms Of Endearment / Marcone Goes Boom, ()

Galerie (49)

Zajímavosti (37)

  • Jedná sa o jeden z dvoch filmov režiséra Tonyho Scotta so športovou tematikou a s bielym a čiernym hercom v hlavných úlohách. Druhým bol Fanatik (1996). (WalterIK7)

Související novinky

Idris Elba ve víru akce

Idris Elba ve víru akce

08.05.2021

Už v letošním roce se dočkáme Idrise Elby v novém Sebevražedném oddílu Jamese Gunna coby Bloodsporta, žoldáka, jemuž akce v žádném případě není cizí. Ostatně Elba už se v akční poloze objevil i před… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Predátora čeká další sequel

Predátora čeká další sequel

26.06.2014

Začalo to Predátorem a Predátorem II, pokračovalo crossovery Vetřelec vs. Predátor a Vetřelci vs. Predátor 2 a nakonec přišli Predátoři. Jakýs takýs sequel jedničky, kterým chtěli Robert Rodriguez … (více)

R.I.P. Tony Scott (1944 – 2012)

R.I.P. Tony Scott (1944 – 2012)

20.08.2012

V neděli 19. srpna zhruba ve 12:30 režisér Tony Scott „bez zaváhání“ skočil z mostu Vincenta Thomase v San Pedru. Skok byl smrtelný. V Scottově kanceláři byl posléze nalezen dopis na rozloučenou,… (více)

Reklama

Reklama