Reklama

Reklama

Banda na výletě

  • Česko National Lampoon´s a výlet maturantů (více)

Maturanti Reggie a Dag přijedou pozdě do školy a srazí stožár na auto ředitele Mosse. Jdou do posluchárny, kde probíhá přednáška o škodlivosti drog. Dag a Reggie zmírají nudou, a tak pustí kazetu oblíbené skupiny. Škola se začne dobře bavit. Ředitel se rozzuří a nechá všechny po škole s tím, že musejí napsat dopis prezidentovi. Téma: Jak bych změnil školský systém. Jediná Lisa dopis napíše a jménem třídy ho odešle. Prezident se rozhodne studenty pozvat k sobě, aby promluvili na podporu jeho reformních zákonů. Pošle do školy senátora Lermana, aby studenty přivezl. Ten radostně souhlasí. Je totiž prezidentův rival a v setkání s maturanty vidí příležitost, jak hlavu státu znemožnit… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem videl kdysi davno a zapomnel sem nazev, ale ted sem ho konecne nasel. Trosku sem se bal, jesli se porad budu bavit tak jako pred lety, ale film nezklamal, je to totalni mega masakr. Film sice ma jakz takz pribeh o ceste skolaku za prezidentem, ale o to tu vubec nejde. Tenhle film je proste o tom, jak banda dementu neustale chlasta a vsude vse demoluje. Urcite kazdej videl nakej ten film ve stylu prcicek, kde byl vzdy ve tride jeden vyhulenec, no a takova je tady cela trida, prakticky ani jedna osoba tu neni normalni. A to se nezminuju o reditelovi, to je snad jeste vetsi hovado. Dal staci zminit Star Trek magora a autobusaka Reda a mame komplet sestavu tech nejvetsich magoru pod sluncem, ktery litaj od jednoho pruseru k druhymu a vsude delaj bordel a 90% filmu to je neskutecna sranda, navic okorenena velmi slusnou hudbou. Sice ma film par hluchejch mist, ale jina moznost nez 5* neexistuje. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle naprostej vrchol všech těch tzv. teen komedií. Kdybych to měl nějak jednoduše popsat, tak je to taková kombinace filmů Bláznivá škola a Road trip, ale je to mnohem lepší, než oba filmy dohromady. Je to občas nechutný, je to sprostý, je to super!!! Jestli máte tenhle typ filmů rádi, tak se na to určitě podívejte. Pro intouše tradičně dodám, aby se na to nedívali a radši si přečetli Prousta. Je to prostě komedie, kde se najdou všechny ty šablonovitý postavy, který všichni známe z podobnejch filmů (totální vyhulenec a smažka - Heroin, co? - Ne, inzulín. - A moh bych si od tebe nějakej koupit?, šprtka, černoch intelektuál, sexy buchta, ředitel suchar, naivní nová učitelka a další). Tahle skupinka se vydá autobusem na cestu přímo za prezidentem USA. Aby to bylo zajímavější, tak autobus řídí král všech huličů, kterej po cestě žere uspávací prášky pro koně a hulí vodní dýmku. Do toho je navíc sleduje jakejsi Star trekovej magor, protože si myslí, že jeden ze studentů je vůdce Klingonů. Jestli od toho budete čekat nějaký psychologický drama o životě americkejch středoškoláků, tak vás varuju, že se vám to líbit nebude, protože o tom tenhle film neni. Takže jestli se i přes moje varování na to budete dívat, tak pak tady nepište srdcervoucí komentáře, že vám film způsobil psychický trauma a odpady si nechte pro jiný filmy, který si to skutečně zasloužej. Jinak porno s Forrestem Gumpem bylo fakt brutální. No vůbec nechápu hodnocení 4,2/10 na imdb. P.S. Já chci taky pravou japonku z Číny s hedvábnou kůží, mandlovejma očima a blond vlasama. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Občas nuda, ale po většinu doby děsnej náklad. Hlavně když se na scéně objeví ředitel Moss nebo vyhulenej řidič busu Red, tak se film vytáčí do neskutečně brutálních otáček, ale ona i samotná třída je děsně cyber vostrá, všichni sou tam neustále vožralý jak hovada, demolujou hotel a ničej snobský večírky cestou do Washingtonu a to se radši ani nebudu zmiňovat o retardovi co si myslí, že je ve star treku a stíhá třídu, jelikož si myslí, že to jsou klingoni a on je musí zlikvidovat svým fázorem. No prostě strašně zábavná kokotina ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jak to může dopadnout, když na výlet za prezidentem Spojených států vyrazí partička těch nejhorších studentů z jedné střední školy, kteří umějí jen dělat mejdany, hulit marihuanu a chlastat tvrdý alkohol ve velkém? Může to skončit průšvihem, to nepochybně, ale ta cesta do Washingtonu může být hodně dobrý odvaz, což se také stalo. Od začátku do konce jsem se parádně bavil, film mi maximálně kápl do noty a nápad, který se mi zdál zpočátku hodně šílený, se nakonec ukázal jako geniální a velice originální. Hlasitý výtlem z mé strany přišel jen jeden, ale stálo to za to, mám teď na mysli scénu, kdy se ti studenti hromadně fotili a výsledkem byla "lidská pochodeň", jak to pak o něco později nazval komentátor ve zprávách. U zbylých fórků jsem se taky smál a bavil se u nich, ale hlasitý výtlem byl opravdu jen jeden. Tvůrci těmi nápady rozhodně nešetřili, a tak například ředitel v kómatu, učitelka s bonboniérou vylepšenou nějakou psychotropní látkou (zřejmě alkoholem) či scénka s inzulínem, to všechno dokázalo pobavit, ale těch vtipných momentů zde bylo mnohem víc. Tohle není jen obyčejná teenage komedie, tohle je hodně vydařená a nadprůměrná teenage komedie, která stála za to a která dokázala být i originální. Škoda toho trochu ohraného konce na půdě kongresu, nebýt toho, tak bych dal i pět hvězd, takhle to vidím jen na 90%, neboli na lepší čtyři hvězdy, ale i tak si myslím, že pro teenage komedii je to více než dobré hodnocení, každopádně rozhodně jsem tenhle film neviděl naposled. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Príšerne nadhodnotená hodina a pol a nudy. Úprimne nerozumiem nadšením hodnoteniam filmu, asi sme každý sledovali úplne iný snímok. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Nostalgie je hrozná svině. Tenhle film jsem viděl před mnoha a mnoha lety, mohlo mi být tak šestnáct a děsně se mi to líbilo. Bohužel jsem nevěděl, jak se to jmenuje, což jsem zjistil pro změnu poměrně nedávno. No a po tak dlouhé době jsem film objevil a znovu shlédnul. Bohužel musím uznat, že už se mi to ani zdaleka nelíbilo tak, jako tehdy. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Bylo tam všechno, co jsem si kdysi přála udělat, jen jsem o tom nevěděla... a k důkladnějšímu výplachu mozku by bodla i prodloužená režisérská verze. K tomu sladkých čtyřiadvacet Jeremy Rennera, škoda, že mu to nevydrželo :-). ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Správně nablblá teeagerská komedie, na dnešní poměry relativně míň fekální, než třeba prcičková série, ale tady mi to zas až tak nevadí. Navíc je to plné naprosto šílených postaviček, jako je tlusťoch toužící po asijské krásce, feťácký řidič autobusu nebo autobus pronásledující magor, převlečený za kapitána ze Star Treku s nafukovací pannou po boku. "Ne, takovou nechci. Chci opravdickou Japonku, z Číny. Se sametově jemnou pletí, mandlovýma očima a dlouhýma blonďatýma vlasama." ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Film jasně určený pro středoškoláky a mladší diváky, s ne příliš zábavnými vtipy, které jsou navíc většinou okoukané z dalších podobných snímků. /14. 9. 13./ ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mi chyběl ke štěstí. :) Jedna z nejlepší crazy komedií navíc s největší koncentrací freaků na metr čtvereční (výčet by trval asi nějakou chvilku, ale tlouštík Miosky to u mě vede) . A je to jednoduše nadupaný od začátku do konce, nebere si to servítky z ničeho a obsahuje to prostě všechno, u čeho by se mohl normální člověk pobavit. Dávám 5* s tím, že jsem se královsky pobavil. Pozn. 1 - Pro milovníky Prcířů nebo Zahulíme, uvidíme je tohle jako dělaný, pro milovníky poezie natočili v roce 1989 Společnost mrtvých básníků. Pozn. 2 - Myslím, že s nějakym obsahem THC v těle by to bylo ještě o pár stupňů lepší. Pozn. 3 - Pokud máte někdo ve filmotéce Forresta Humpse, rozhodně mě kontaktujte na mail. :)) ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

8/10 Tak KONECNE jsem zjistil, jak se ta blbost jmenuje... Pamatoval jsem si to jako "Zvlastny skola na vylete" a ono je to pritom Senior Trip... Musim to nekde pohledat, jestli to bude porad takova racha - coz nepredpokladam - jako v case me puberty. Blondata asiatka nebo krakonosova fajka, to jsou veci na ktere se nezapomina. Drogy vubec nejsou spatne... AAAno? ()

Tygrys 

všechny recenze uživatele

Upřímně, kdo by nechtěl zažít v jejich věku stejný výlet s nějakou takovou bandou. Nejlepší byl samozřejmě ujetý řidič v podání Tommyho Chonga, který se v obdobné roli vyskytuje v seriálu That '70s Show. ()

Reklama

Reklama