Reklama

Reklama

Banda na výletě

  • Česko National Lampoon´s a výlet maturantů (více)

Maturanti Reggie a Dag přijedou pozdě do školy a srazí stožár na auto ředitele Mosse. Jdou do posluchárny, kde probíhá přednáška o škodlivosti drog. Dag a Reggie zmírají nudou, a tak pustí kazetu oblíbené skupiny. Škola se začne dobře bavit. Ředitel se rozzuří a nechá všechny po škole s tím, že musejí napsat dopis prezidentovi. Téma: Jak bych změnil školský systém. Jediná Lisa dopis napíše a jménem třídy ho odešle. Prezident se rozhodne studenty pozvat k sobě, aby promluvili na podporu jeho reformních zákonů. Pošle do školy senátora Lermana, aby studenty přivezl. Ten radostně souhlasí. Je totiž prezidentův rival a v setkání s maturanty vidí příležitost, jak hlavu státu znemožnit… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Nečakane príjemný film bez akýchkoľvek úchylností, teda samozrejme všetko v rámci určitých hraníc. Bavil som sa priebežne počas celého filmu, najmä cesta autobusom stála za to. Jeremyho Rennera som najprv nespoznal, ale celkom mu to hralo už v ´95. Všetko ale predčí hláška: "Heroín, čo? .... Nie, inzulín!" ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Nečakane vydarená teenegerská komédia o výlete jednej triedy kompletne tvorenej samými pochybnými indivíduami do Washingtonu za prezidentom USA. To o čo vo filme ide nie je vôbec dôležité - v tomto prípade je cesta viac ako cieľ. A počas cesty sa udeje hromada zábavných vecí, ak vám teda ničenie majetku na všetky spôsoby príde vtipné. Čo je ale prekvapujúce, zaobišlo sa to kompletne bez fekálneho humoru, čo sa obzvlášť v dnešnej dobe cení. Bonusom navyše je účasť Jeremyho Rennera. 6+/10 ()

Reklama

Petrasuvicka 

všechny recenze uživatele

Víte co, já jsem se docela dobře nasmála :D. V hnusném podzimním počasí s rýmou na krku to kladně zapůsobilo a zpestřilo den. Každá škola má určitý okruh velmi podobných lidí, jako tito ve školním autobusu mířící do Washingtonu, jen se mi zdá, že polovina studentů zemědělky v Praze by přesně zapadala k nim do party. Ve srovnání s podobně ulítlou komedií Bulšit, byla tahle o něco slabší, ale naopak neměla v sobě nechutné scény, takže jsem se pobavila stejně a i stejně ohodnotila :) Dokonce se mi poštěstilo sledovat komedii s potlačeným původním dabingem, o to větší pecka :D ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ikdyž mě Banda na výletě nějak úplně neoslnila a svou zábavností nestrhla,pravdou zůstává,že tolik pošuků v jednom filmu se jen tak nevidí.A především pak ředitel Moss,řidič busu a nebo milovník Star Treku jsou postavičky snad až kultovně zábavné a pamětihodné.I ostatní studenti jsou složeni z všemožných individuí,kteří hláškují a chovají se jak totální hovada a neskutečně tím baví.Problém je v samotném,opravdu hloupém ději,především pak v závěru,no fujtajbl.Jednotlivé scénky a příběhy z jejich výletu jsou sice většinou ultravtipné,ale pohromadě zkrátka film nefunguje ani trochu.Nicméně jako zábavný úlet Banda na výletě funguje 100%,jen je třeba překousnout pár laciných vlastních gólů. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle naprostej vrchol všech těch tzv. teen komedií. Kdybych to měl nějak jednoduše popsat, tak je to taková kombinace filmů Bláznivá škola a Road trip, ale je to mnohem lepší, než oba filmy dohromady. Je to občas nechutný, je to sprostý, je to super!!! Jestli máte tenhle typ filmů rádi, tak se na to určitě podívejte. Pro intouše tradičně dodám, aby se na to nedívali a radši si přečetli Prousta. Je to prostě komedie, kde se najdou všechny ty šablonovitý postavy, který všichni známe z podobnejch filmů (totální vyhulenec a smažka - Heroin, co? - Ne, inzulín. - A moh bych si od tebe nějakej koupit?, šprtka, černoch intelektuál, sexy buchta, ředitel suchar, naivní nová učitelka a další). Tahle skupinka se vydá autobusem na cestu přímo za prezidentem USA. Aby to bylo zajímavější, tak autobus řídí král všech huličů, kterej po cestě žere uspávací prášky pro koně a hulí vodní dýmku. Do toho je navíc sleduje jakejsi Star trekovej magor, protože si myslí, že jeden ze studentů je vůdce Klingonů. Jestli od toho budete čekat nějaký psychologický drama o životě americkejch středoškoláků, tak vás varuju, že se vám to líbit nebude, protože o tom tenhle film neni. Takže jestli se i přes moje varování na to budete dívat, tak pak tady nepište srdcervoucí komentáře, že vám film způsobil psychický trauma a odpady si nechte pro jiný filmy, který si to skutečně zasloužej. Jinak porno s Forrestem Gumpem bylo fakt brutální. No vůbec nechápu hodnocení 4,2/10 na imdb. P.S. Já chci taky pravou japonku z Číny s hedvábnou kůží, mandlovejma očima a blond vlasama. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Na cestě do Washingtonu zastaví rokenrolový řidič kouzelného autobusu Red (Tommy Chong) u samoobsluhy nazvané „Quickie Mart“, jež vlastní snědý muž jménem Ish (Marvin Ishmael), a ve které si prohlíží zboží frigidní Líza „Káča“ Perkinsová (Fiona Loewi). Tohle všechno jsou přímé odkazy na postavy a místo ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989), a to na šprtku Lízu Simpsonovou, workoholika Apua, obchod zvaný „Kwik-E-Mart“ a věčně zhuleného Ottu. (Elbarto08)

Reklama

Reklama