Reklama

Reklama

Psí vojáci

  • Velká Británie Dog Soldiers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na Skotskou vrchovinu přilétá jednotka seržanta Wellse, aby tu strávila několik dní cvičením. Po cestě objeví tábor a v něm jenom krev a zbraně, ze kterých nikdo nestihl vystřelit. Zároveň tu najdou kapitána Ryana, který jako jediný přežil. Ryanovým pomateným řečem o tom, že měl být jenom jeden, jednotka nevěnuje pozornost do té doby, než uslyší první hrůzostrašné zavytí. Začne zběsilý útěk a po něm nejdelší noc v boji proti tajemnému nepříteli, který si z obyčejných kulek moc nedělá. (Isherwood)

(více)

Diskuze

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Rozhodně bomba film o Vlkodlacích, kterým ani zdaleka díky tomuto filmu neodzvonilo. :-) I když je to béčko jak vyšité tak je neuvěřitelně zábavné a chytlavé. Navíc Sean Perwee a jeho hlášky jsou prostě to pravé ořechové co od podobného filmu očekávám.

na příspěvěk reagoval Nikar

onden85

onden85 (hodnocení, recenze)

Farskeho12

Máš děti??? Co jim proboha čteš před spaním??? Pohádky jako Dekameron, 50 odstínu sraček, Lolita, Deník masového vraha? To je na sociálku! :)

Uživatel Burdock smazal svůj příspěvek.

MARTiii

MARTiii (hodnocení, recenze)

bez tech hlasek by to bylo na odpad, ale s tema hlaskama sem dal 5*
luxusni becko :D

Habansz

Habansz (hodnocení, recenze)

Fantastickej film, videl jsem ho snad 20x a porad se tem jejich hlaskam (hlavne serzovo, ten je nezapomenutelnej) smeju. Nevim jak muze film dostat 1-2 * . Videl jsem mnohem vetsi pitomosti s vlkodlaky s 2x takovym rozpoctem a kvalita jejich pribehu nebo efektu nedosahovala ani poloviny kvality tohoto filmu. Obzvlaste, kdyz vsichni vlkodlaci byly kostymi.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Je to víc jak rok co jsem to viděl. Nechápu tak nízké hodnocení. Je to jeden z mála dobrých vlkodlačích filmu teď letí upíři. Mně jak malého fascinovali vlci a pozdějí i vlkodlaci. Takže ěpt hvězdiček.

Czujnik

Czujnik (hodnocení, recenze)

V popisu mi chybý žanr komedie - celý film jsem se náramně bavil ale nevím jestli to byl účel :D

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Skvělé béčko s dobrou akcí a hláškami mě to stačí a dávám 4*

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

Přitom mám pocit, že v zahraničí (zvláště v Británii) je to dost populární, ostatně na imdb je hodnocení 6,8.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Prekvapuje ma to veľmi nízke hodnotenie, ved´ je to výborný film. Jediný film, v ktorom dokázali u mňa vlkodlaci vyvolať nejaký rešpekt, všade inde sú skôr nasmiech. A k tomu perfektné postavy, hlášky a množstvo krvi. Nemám si na čo sťažovať.

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

Ten závěr s prolamovánim se z místnosti do místnosti a s férovkou s vlkodlakem naprosto nekriticky miluju. "Co uděláme teď?" - "Schováme se do skříně." :)))

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Dog Soldiers je parádní béčko. Dobrou akci střídájí dobrý hlášky a scénky jako např když má ve filmu vlkodlak narvanou hnátu v dírce na poštovní schránku u dveří a Spoon ho začne mlátit tím kladívkem :D Nebo hláška když sedí seržant na záchodě a připaluje vlkodlakovi chloupky na bradě a Cooper se ho ptá kde je a on na to: Jsem na hajzlu jsem na hajzlu :D.

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

3-4 hodinky? Hele něco ti prozradim, Skotská vysočina to nejsou Tatry.

Petike

Petike (hodnocení, recenze)

Odhliadnuc od vlkolakov ide o príšerne nerealistický a príšerne nestrašidelný pokus o horor. Čo myslím tým "príšerne nerealistický" ? Nuž, vysvetlite mi, ako sa dá stratiť dnes, v moderných časoch, v dobre zmapovaných a nie ktovieako divokých škótskych horách ?! Veď to nie je Sibír alebo amazonský prales, doparoma ! Z hôr zídete za maximálne 3-4 hodinky - aj keby ste museli bežať ozlomkrky pred vlkolakmi, občas sa otočiť a pustiť do nich dávku zo samopalu ! Apropo samopaly : Vlkolakov z tohto filmu by aj nevyšportovaná cintľavka môjho kalibru poľahky zmlátila naostrenou palicou ! Strašne slabý film, koniec-koncov, ako všetky Marshallove pokusy - ale udje ako komédia. ;-)

Rocko

Rocko (hodnocení, recenze)

Skvělej film,od začátku do konce mě to připoutalo a bavil sem se celej film.

Hermiik

Hermiik (hodnocení, recenze)

Celkem odbytý vlkodlak, vypadalo to jako kdybych si na sebe jen hodil masku.

Pretenderi

Pretenderi (hodnocení, recenze)

Šesť vojakov, celá noc, žiadna šanca utiecť.Vytrvalosť, súdržnosť, vzájomný rešpekt a taktika vojakov, ktorí by jeden za druhého položili život bola výborne vsadená. Dej: skvele napätie, akcia, strach a ba dokonca zábava. Škoda,že tam umrel Spoon,tomu som najviac fandila,bol akčný.Všimol si niekto aké mali "hafani" pekné nohy :)Fajny film,mne sa páčil

parabellum

parabellum (hodnocení, recenze)

Krásný hororový béčko jak má být, i s malým rozpočtem se dá dělat zajímavý divadlo:))

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

ti vlkodlaci byli výborní. Tenhle film mě vzal po prvním shlédnutí. Je to akční, je to vtipné a má to příběh. Prostě skvělý

Vondrs

Vondrs (hodnocení, recenze)

Uplně boží film nejbožáčtější nevím proč to má zatím jen 56%

brando

brando (hodnocení, recenze)

Tak jestli někdo doopravdy je Mistr akce tak John Woo za starých Hongkongských časů.Takovému Hard-boiled se v akci nevyrovná vůbec nic!

 (hodnocení, recenze)

Úvod výborný, postupně kvalita trošku klesá, ale atmosféru si film drží téměř pořád. Nízký rozpočet, sem tam klišé a občas opravdu stupidity sráží film do vod průměru. Na béčko ale slušná práce.

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

666Hell666: A je to tu zase, to že se bojíš ty, neznamená, že budeme bát všichni...

brando

brando (hodnocení, recenze)

Bay je mistr akce,ale to je tak vše,jeho filmy jsou zábavná jednohubka postrádající "cokoliv navíc".Nemusím ho.

petero

petero (hodnocení, recenze)

flanker.27: S prehľadnosťou v jeho filmoch je to ťažké. Preto je nutné aj ďalšie zhliadnutie.

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

Libovolný film od Michaela Baye není ani trochu akční zábavou, zmatené pohyby kamery, kdy není patrné co se děje, vzduchem létající šmouhy čehokoli, absolutní chaos, nereálná fyzika. Brrr. :))

picháček

picháček (hodnocení, recenze)

"Bože, mám venku střeva!" "No tak je tam nacpeme zpátky" "Nebudou tam držet" Co víc k tomu říct? Prostě nehorázná zábava.

WolfIssen

WolfIssen (hodnocení, recenze)

V dnešní době odpadního hororu mi srdce zaplesalo nad tímto snímkem.Není to žádná ponurá mystika a okultismus,který mám mimochodem moc rád,ale pořádná akce a spousta krve.Je to prosté,rychlé a nenudí to,takže 4.

petero

petero (hodnocení, recenze)

Úžasná akčná podívaná je pre mňa každý film od Baya. Zmetené pobehovanie po lese a strieľanie na neviditeľného nepriateľa slepími mi ako úžasné nepripadá.

petero

petero (hodnocení, recenze)

Ak by som sa to rozhodol pozrieť o 23:00 alebo neskôr tak by som asi zaspal. Preto pozeram horory len čo sa zotmie. Vlkodlakov obľubujem no tento film mi nevyhovoval z dôvodov kt. som uviedol v koment. Ak si sa ty pri ňom bál tak to je dobre len pre teba a gratulujem, voľakedy ma An American Werewolf in London (1981) tak vystrašil, že som radšej šiel spať.

666Hell666

666Hell666 (hodnocení, recenze)

Nevim kdo hodnoti ty filmy ale ti co mu dali jen 2 * tak nevim na co sou zvykli ano asi hraje roli kdy si tento film pustite pokud to udelate tak jako ja v 23,00 tak verte ze se budete bat!! ja se bal ani sem nezamhrouril oci,fakt husta atmosfera a este k tomu vlkodalci no masakr... nikdy sem nemel rad horory s vlkodalky ale tento me mile prekvapil

Reklama

Reklama