Reklama

Reklama

Highlander

(seriál)
Akční / Fantasy / Dobrodružný / Mysteriózní / Sci-Fi
Kanada / Francie, (1992–1998), 96 h 58 min (Minutáž: 48–49 min)

Hudba:

Roger Bellon

Hrají:

Adrian Paul, Alexandra Vandernoot, Elizabeth Gracen, Peter Wingfield, Lisa Howard, Christopher Lambert, Ben Pullen, Jan Tříska, Gregory Smith (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(119)

Obsahy(1)

Je nesmrtelný. Narodil se před čtyřmi sty lety na Skotské vysočině a není sám. Jsou tu i druzí jako je on - někteří dobří, někteří zlí. Již celá staletí bojuje se silami temnot a jediné útočiště mu poskytuje svatá půda. Nemůže zemřít, pokud ho nepřipraví o hlavu a nevezmou mu jeho sílu. Na konci může zůstat pouze jeden. Je to Duncan MacLeod, Highlander. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Actias k tomuto seriálu (1)

Highlander (1992) 

Všechny série drží pohromadě a navíc se jejich úroveň překvapivě zvyšuje. Souboje vypadají reálně i díky tomu, že Adrian Paul je choreograf a tanečník. Nadsázka a humor funguje i po letech, stejně jako boj dobra se zlem, kde všechno zdaleka není černobílé (toho se dočkáte spíše v pozdějších sériích). Jenom nechápu, jak je možné, že policie už dávno nevyhlásila pátrání po sériovém vrahovi. Co všechna ta těla bez hlav - to je někam zakopávají, když to divák nevidí? Ale co. Jak se podařilo uspaného King Konga dostat na loď , taky nikdo neřeší. I když je jeho tendence kolísavá, tenhle seriál mě prostě bavil. Za mě nejlepší postava Mythose. Tři hvězdy (Mythos má samozřejmě pět:-)) ()

Reklama

Reklama