Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vítejte v ospalém texaském městečku Dancer, které leží uprostřed Brewster County, napravo od dálnice 91. Na takovou díru hned tak nenarazíte - pro osm desítek obyvatel tu je jeden obchod, kavárna se čtyřmi stolky a škola, kde v maturantské třídě právě končí pět žáků. Jsou mezi nimi čtyři kamarádi - Keller, Terrell Lee, Squirrel a John, kteří netouží po ničem jiném, než odtud co nejdřív vypadnout a namířit si to přímo do Los Angeles. Před sedmi lety, když jim bylo jedenáct, však spolu uzavřeli jistý pakt, který teď prověří čas. A jak odtikávají hodiny, zbytek městečka s napětím sleduje, zda čtveřice velmi rozdílných mládenců složí zkoušku dospělosti a vypořádá se se svým největším životním rozhodnutím - opustit domov nebo zůstat... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Spíš jen takovej pokus o komedii. Když jsem viděl, že v tom hraje Breckin Meyer, tak jsem čekal něco ve stylu Road trip, ale tohle je úplně něco jinýho. On je ten film spíš smutnej s nějakym občasnym zábleskem humoru. Na konci jsem vlastně ani nevěděl, jestli to byl happy end nebo co. Sice to neni žádný veledílo, ale celý to tak nějak svižně ubíhalo a já jsem se u toho teda nenudil, takže dávám 3 hvězdičky. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie je náhodou celkem prima. Čtveřice mladých herců působí sympaticky, je to celkem svižný a prostě takovej norm film. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film je hlavne zo začiatku neskutočne pomalý. Film sa v určitom okamihu stane sentimentálnym vzhľadom na jeho námet štyroch mladých ľudí, ktorí sa chystajú opustiť malé mesto, v ktorom vyrastali, ale problém je v tom, že sentimentálny sa stal asi po 15 minútach filmu a zostal taký celý film. Niektoré scény boli príliš dlhé a v týchto scénach sa nič významné nedialo. Hlavné postavy boli veľmi fádne a nie je na nich nič výnimočné. Už na začiatku filmu sme pochopili, ktorá postava zostane v meste a ktorá odíde, takže koniec nie je veľmi prekvapivý. Jediné, čo tento film má, sú jeho nádherné scenérie, ale to samo osebe nemôže urobiť zaujímavý film. 3/10 ()

Reklama

Reklama