Reklama

Reklama

The Time Travelers

  • Austrálie The Time Travelers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Doktor Erik von Steiner (Preston Foster) a jeho tým skládající se z asistentky Carol White (Merry Anders), doktora Steva Connorse (Philip Carey) a elektrikáře Danny McKeeho (Steve Franken) experimentuje s průlomovou technologií oken do budoucnosti. Ty se ale náhle změní v průchodné dveře a celá jeho skupina se dostane do roku 2070 bez možnosti návratu. Jenže svět v důsledku ozáření dávno zemřel a změnil se v popel a prach. Z lidstva zbývá pouze nepočetná skupinka vědců vedená doktorem Varnem (John Hoyt) skrývající se v podzemních laboratořích před útoky krvežíznivých postatomových mutantů. Kosmická loď na cestu k Alfě Kentaura, kde doufají nalézt obyvatelnou neobydlenou planetu, je však téměř dokončena a připravena k odletu... (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Tento film som videl kedysi dávno nejakou náhodou a dodnes som ani nevedel ako sa volá. No, teraz som naň úplnou náhodou narazil opäť a zvedavosť ma prinútila pozrieť si to zas, lebo to málo čo som si z toho pamätal bolo celkom zaujímavé. Partička vedcov otvorí priechod do budúcnosti a pretože sú to samí géniovia s IQ najmenej 240 pekne tam všetci naskáču aby bola sranda. Otvor urobí "PINK", zmizne a naši profesori sú takpovediac v prdeli, uveznený v pustine plnej skinhedov - teda mutantov ktorí vznikli po výbuchu atómovej bomby. Našťastie v podzemí žijú aj nejaký tý normálny ľudia ktorý plánujú presťahovať sa na inú planétu. Začiatok pomerne fajn, ale v tom podzemí to začína byť vcelku oser a nuda. Tvorcovia zrazu nevedia ako naplniť stopáž a tak zabíjajú čas kdejakými kratochvíľami ako napr. exkurziou po Santovej dielni na výrobu androidov. Montovanie tých papundekláčov ( papundeklové je tu všetko, najdrahšími rekvizitami sú nejaké tie tranzistory ) je samozrejme pekne naivné, scénka je navyše podfarbená srandovnou hudbou a končí tým ako robotická ruka capne jednému z návštevníkov po zadku a pohrozí mu prstom. Potom tu máme hru na futuristickom organe, nejaké tie techtle mechtle, opalovanie sa v solárku, proste vlečie sa to ako sopel a divák sa nudí ( Najväčšia prča je chlapík čo premieňa drôtené kruhy na štvorce). Napraví to podarený záver, ktorý bol práe to jediné čo som si z toho vtedy zapamätal. Žiadny happyend, len skaza a časový paradox, to vždy poteší. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úvod navnadí, klasický vedátori prídu na objav, hneď sa stanú jeho obeťou a chytajú sami seba do pasce. Je to akčné a napínavé. Potom nastane nuda, ktorá neskonale ubíjala moju koncentráciu na film. Kecy, kecy a samé kecy. Potom trochu akčného klimaxu a podarená pointa. Toť vsjo. Výprava, triky ( až na jeden geniálny, pri ktorom mi padla sánka na podlahu a na ktorého spôsob prevedenia som vôbec neprišiel ) smiešne. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Plakátové info: NAKROČTE SKRZE ČASOVÝ PORTÁL, ZA TRHLINU V ČASE A PROSTORU A ZŘÍTE FANTASTICKÝ SVĚT, KTERÝ VÁS ZMRAZÍ SVÝMI STRAŠLIVÝMI HOROROVÝMI VÝJEVY!!! ___ Jedno se režijním kouskům Iba Melchiora upřít nedá - navzdory nízkým rozpočtům oba dva byly pěkné pro oko, ´The Angry Red Planet´ byl zajímavý svojí křiklavě rudou stylizací planety Mars, tady zase člověka upoutá zajímavě řešené kulisy a překvapivě solidní triky. A tak nějak podezírám Melchiora, že si to celé napsal a zrežíroval jenom proto, aby si s radostí dítěte mohl ty triky ošahat. Ať jde o časový portál, skrze nějž plynule a beze švů přecházejí herci z laboratoře přímo do pusté krajiny budoucnosti (s použitím šikovně využité prolínačky), ať jde o návštěvu továrny na humanoidní roboty, kde mě upoutal opravdu jeden pěkný trik s výměnou hlavy ležícího robota, který se bez jediného střihu zvedne a odejde pryč. Demonstrace "vibračního transporteru", pomocí něhož se vzduchem přenášejí částice hmoty, pak připomíná svým provedením nějaký kouzelnický trik z divadelního představení Davida Copperfielda. Použití barevně světélkujícího syntetizátoru s halucinogenní projekcí na velkém monitoru vypadá též zajímavě, dokonce se odvážím říci, že to bylo jedno z prvních filmových představení syntetizátoru jakožto technického výdobytku, který na svět přišel v 60.letech a Melchior neváhal ho ve svém filmu použít. Humanoidi mají mikrofon místo pusy, zlí mutanti zase chodí v hnědých plátěných hadrech s jedním koženým rukávam a všichni do jednoho jsou holohlaví a mají hnědou kůži. Vůdce lidu budoucnosti má epesní přehazovačku a ženy budoucnosti mají retro účesy, které se nosily v 60.letech :o) Zkrátka a dobře, vizuálně je to všechno fajn, škoda jen, že prkenní herci to Melchierovi kazí, ale to už bych chtěl asi moc. A za závěrečnou vtipnou časovou smyčku, do které jsou hlavní hrdinové nenávratně lapeni, dávám palec nahoru. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Závěrečná pasáž mě nadchla, ale škoda že předchozích 80 minut nemělo alespoň část její vynalézavosti a atmosféry. Time Travelers je nenápadité béčko splňující veškerá klišé dobových brakových sci-fi, kromě jednoho. Mírně nahlouplou postavu, jež svou lehkovážností dostane všechny do problémů hraje tentokrát muž. Ženy budoucnosti pak prožily bouřlivou emancipaci a morálka se skandálně rozvolnila. Na rok vzniku to není špatné, ale dobrý film z toho takhle drobnost nedělá. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

I když je vidět, jak jsou triky papundeklový a že autoři neměli do začátku ani moc peněz ani žádné výtečné herce nebo scénář, nevzniklo z toho úplně podprůměrné dílko, i když mi to přišlo spíš jako trošku amatérštější film. Ale je to přesně v duchu tehdejších SF, megalomanský v nároku na umění a bytí něčím víc, než jen nejbéčkovějším béčkem. Hodně mi tam vadila hudba, která spíše přeřvává než cokoliv jinýho a je podobná typu hudby z Toma a Jerryho, podkreslující a doplňující hodně situace (neboli tohle má být legrační, takže dáme rozverný tóny). Ale přesto se mi konec líbil, i když to vlastně nebylo nijak extra objevný, tak jsem podobný zakončení nezakončení ještě nikde jinde neviděl. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama