Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V mrazivém a drsném prostředí Aljašky dokáže být někdy i pořádně horko. Zvlášť v místech, kde dravá naftařská společnost Aegis Oil Company buduje své nedostatečně zabezpečené plošiny nad vrty. A tak není divu, že to občas pořádně vybuchne a z ledových hlubin vyšlehnou žhavé plameny. V úctyhodné vzdálenosti přitom nervózně přešlapují šéfové firmy a netrpělivě očekávají Forresta Tafta, specialistu na exploze naftových vrtů, pro kterého je tento druh katastrofy přesně tím jako voda pro rybu... (Magic Box)

(více)

Recenze (352)

Shadow 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohohle filmu jsem měla pocit, že by Seagal raději neměl režírovat už žádný film. Na ušlechtilé myšlenky o nutnosti chránit svět nabalil jen obyčejnou ačkní pitomost, nebo to je naopak? Je to podprůměrný film i na Seagala. ()

Nediro 

všechny recenze uživatele

Seagala moc rád nemám. Ani tento film moc nemusím. Je tam pár opravdu nelogických scén ( hlavní hrdina přežil ten výbuch na začátku jen proto, že je to hlavní hrdina. Každý normální člověk by byl na škvarek ). ()

padlar 

všechny recenze uživatele

Nazval bych to začátek konce. Od tohoto filmu dál nestojí Seagalovy filmy (až na pár čestných vyjímek) ani za zlámanou grešli. Což je škoda, protože jeho předchozí filmy, jako Nico nebo Těžko ho zabít, byly velmi dobré. ()

bocy 

všechny recenze uživatele

Steven Segal patrí k skupine hercov, ktorých radšej nevidím ako vidím. Ale film sa mi celkom páčil. Možno sa bude celkom páčiť aj vám. :-) ()

TOMASINI 

všechny recenze uživatele

Nemám moc rád, když je něco černo-bílé. Chytrý, silný, uvědomělý, zelený, geniální proti tupému, egoistickému, bohatému a bezcitnému. Jakpak to asi zkončí? Není na jiném programu něco lepšího? Ne? Tak se to dá vydržet bez usnutí. ()

Jeffic 

všechny recenze uživatele

Jeden z fakt nejlepších Stevenových akčňáků a nadprůměrně dobrých akčňáků, dost akce a i děj celkem ujde. Je to fakt pecka. Kdo váhá zda-li shlédnout nebo ne, tak ať stáhne většina lidí co ho uráží už i v tomhle filmu mu závidí. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Forrest Taft (Stven Seagal) je specialistou na hašení požárů ropných vrtů.Ted se bude muset vypořádat se zabijáky společnosti Aegis Oil,,,kde použije svůj bystrý mozek i bojová umění..závěr = 50 % ()

Puchyr 

všechny recenze uživatele

Zase jeden film špatně hodnocenej. Po předčení hodnocení jsem neměl moc chuť se na to dívat. Jednoho dne jsem si prostě pustil a musím říct že nejste fér. To že dám filmu odpad podle toho, že si přečtu kdo tam hraje je podle mně ubohost a takový lidi by neměly mít právo něco hodnoti, když to ani neviděly. Nevím co tomu filmu chybí: Neohrané téma, krásná krajina, akční scény a Steven jako ještě mladší a lepší než dnes. Dnes je ve filmu tlustej jako p.. zde je ve své životní formě. Solidní herecké obsazení záporáků a žoldáků. Indiánské rituály a pomsta lidem, co chtěly Forresta zabít a jeho stašího kolegu zabily jen za to že má pravdu. První polovina filmu je seznamování se s příběhem a postavamy a druhá je perfektní akční snímek. Koně a nástrahy v lese a nádherná akční podívaná při zničení ropné rafinérie. Tohle podle mně patří do Seagalového zlatého fondu, když ještě měl solidní formu a podle mně to je on kdo byl králem akčních filmu na konci 80. a záčátkem 90.let především na videokazetách. Seagal je dnes z formy, ale rád si přehrávám filmy z jeho zlatých časů. Rozhodně patři-l mezi akční ikony. ()

sbinda 

všechny recenze uživatele

Jako obvykle se Steven úpěnlivě snaží nevyhnout žádnému z filmových klišé akčních "B" filmů. V tomto ohledu je dokonalý a jistě si najde svého fanouška. Jenže já zvedám oči v sloup, taky jako obvykle. Jedinou hvězdičku dávám Nově, která na zlého velitele speciální likvidační jednotky, obsadila dabéra Otu Jiráka a já se celou dobu těšil kdy se objeví i Císler s Jů. Za tuto vložku dávám 15%. Na můj vkus málo zlomených tág... :-) ()

bratr_jezek 

všechny recenze uživatele

Pokud někdo chtěl vidět kariéru Stevena v troskách, pak mu asi tento film vzal trochu vítr. Trochu moc "ekologické" pojetí mu u mne srazilo jednu hvězdičku, přesto je film příjemný na pohled, scénář není vyloženě špatný a Segal je opět ve formě. ()

Janh 

všechny recenze uživatele

Celkem jsem se bavil. Miluju tu přírodu. To je jeden z důvodů, pro který, když už si pustím film se Seagalem, volím tento. ()

Reklama

Reklama