Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V mrazivém a drsném prostředí Aljašky dokáže být někdy i pořádně horko. Zvlášť v místech, kde dravá naftařská společnost Aegis Oil Company buduje své nedostatečně zabezpečené plošiny nad vrty. A tak není divu, že to občas pořádně vybuchne a z ledových hlubin vyšlehnou žhavé plameny. V úctyhodné vzdálenosti přitom nervózně přešlapují šéfové firmy a netrpělivě očekávají Forresta Tafta, specialistu na exploze naftových vrtů, pro kterého je tento druh katastrofy přesně tím jako voda pro rybu... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (352)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tento film som videl ešte v dobách dávno minulých, keď som ešte nechápal, čože to na kariére Stevena Seagala tak smrdí. Týmto filmom som to v trinástich rokoch začínal pomaly chápať. Dopomohol k tomu ten preslov o indiánoch a pristihol som sa pritom, že ma už akosi tá prepálená superhrdinská akcia nebaví. Stalo sa to chvalabohu včas a bol som zachránený. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tady byl Steven ještě poměrně ve formě, dokonce si poprvé a zatím i naposledy sednul na režisérskou stoličku. A ukázal nám ekologické poselství z Aljašky. Strašně se mi líbí scénka ze začátku z baru, přesně takhle si pamatuju tuhle dobu akčních hrdinů. Nechtěl bych si zahrát plácanou. Dokonce i hlavním záporák Caine byl dobrej. 60% ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

Hezké obrázky aljašské přírody a hudba B. Poledourise, takže za dvě hvězdičky. Halucinogenní scénka uprostřed filmu, po níž (tradičně namachrovaný) "medvědočlověk" Steven se svým tlumeným medovým hlasem a duchovně obrozeným zrakem okamžitě našel disketu, kterou zlí hoši trestuhodně přehlédli, mě nahlas rozesmála. Což ale určitě nebyl tvůrčí záměr. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Podhodnocený film,který si Steven doslova vydupal,aby mohl světu ukázat,jak zmrdi v korporacích ničí přírodní krásy....a lidi to nepochopili a odsoudili...smutné.Je to prvotřídní Segalovka,která má navíc důležité poselství,v poslední době z tohoto tématu těží kde kdo,třeba i Al Gore... poserte te se křupani,za tohle si ho vážim úplně nejvíc... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Myslím, že Seagalov režijný debut je síce štýlovo trochu odlišný od jeho predchádzajúcich snímok, ale rozhodne nie o veľa lepší. Steven už pomaly ale isto starol a priberal, ponúk od režisérov ubúdalo a tak to skúšal sám ako režisér a hlavný hrdina filmu zároveň. Je to opäť béčková klasika, ktorá sa snaží priniesť aj posolstvo v zmysle "ekológia nadovšetko", no pre priaznivcov Stevena asi klasika, pre ostatných priemer. Škoda, večná škoda, že v skutočnosti nie je žiadny taký podobný superhrdina, ktorý by sa tak odvážne a neľútostne bil za zdravé a čisté životné prostredie. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (13)

  • Steven Seagal v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)
  • Záverečná scéna, kedy má Forrest Taft (Steven Seagal) príhovor o ropných spoločnostiach a znečistení ovzdušia, trvala pôvodne 11 minút. Nakoniec musela byť ešte pred uvedením filmu do kín upravená. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama