Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Sherman Klump je geniální, ale také nemotorný a obézní muž. Ve snaze získat srdce své milované kolegyně Denise vytvořil své druhé já, užvaněného samolibého elegána Buddyho, který je jeho pravým opakem. A protože se ho Buddy snaží ovládat, rozhodl se pro jeho likvidaci. Když Sherman dokončí další ze svých vynálezů, pozve Denise do restaurace, kde jeho svérázná a stejně obézní rodina oslavuje otcův odchod do důchodu. Přes veškerou snahu zamilovaný profesor nedokáže jasně vyjádřit své city, a když se o to pokusí, jeho snahu zmaří Buddy. Sherman toho má dost a chce se Buddyho zbavit jednou provždy. Mezitím v laboratoři pes Buster rozbije lahvičku a z rozlité tekutiny vysublimuje Buddy. Ten brzy zjistí, že Sherman dostal výhodnou nabídku na svůj vynález omlazovacího elixíru, chce po něm finanční podíl a také udělá vše, aby získal Denise. Jenže do tekutiny, ze které vysublimoval, spadl psí chlup, a proto má nutkání chovat se občas jako pes. A to jeho budoucí plány dost komplikuje. (TV Nova)

(více)

Recenze (274)

POMO odpad!

všechny recenze uživatele

Extrémne nevkusná exhibícia prdenia, grgania a scenáristickej stupidity, pri ktorej sa rozum zastavuje. Málokedy sa pri filme rozčúlim. Počas tohoto paskvilu som chcel kričať a trhať si vlasy. Najhorší film, aký som videl v kine. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se tak rozhlížím, nejsem ani zdaleka sám, kdo by jako dárek k Vánocům panu rejžizérovi a Eddie Murphymu doporučil lobotomii a vypolštářovanou cimru...ještě, že jsme normální.... ()

Matty odpad!

všechny recenze uživatele

Můžete být připraveni na konec světa, na smrt své piraně i na invazi mimozemských básníků z planety Kria, ale nikdy, nikdy nemůžete být dostatečně připraveni na TOHLE. Utečte včas!! Desetimetrový křeček hodlá vykonat potřebu! Uááááá .. !!!!!! 10% Zajímavé komentáře: ScreamJay, Exkvizitor, solskjaer ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $84miliónovTržby USA $123,309,890Tržby Celosvetovo $166,339,890║ Ako keby nestačilo čo za humusárny napáchali v prvom filme a tu ešte pritvrdzujú, ale aspoň že tie niektoré vtípky boli trošku vydarenejšie, ináč to za moc nestojí. /35%/ ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Proč furt někdo obsazuje Eddiho do stupidních kravin, který by neměli jít ani na poličky ve videopůjčovnách... ? Proč on přijímá nabídky na strašně stupidní filmy, v kterých se stále jen hnusně chechtá a cenní své umělé bílé zuby. Co s tím? nekoukat na nic kde Eddie hraje... Ušetříme peníze za psychologa. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Newman: 1. Doesn't Really Matter - Janet Jackson ,2. Hey Papi - Jay-Z featuring Memphis Bleek ,3. Just Friends - Musiq ,4. Missing You - Case ,5. Even If - Method Man ,6. I'm Gonna Crawl - DMX ,7. Thinkin' Bout Me - Brian McKnight ,8. Here With Me - Dru Hill presents Jazz ,9. No You Didn't Say" Kandice Love ,10. Let Me Be - Eve ,11. Get With Me - Shorty 101 ,12. Do You Remember (Once Upon A Time)" Montell Jordan ,13. Thong Song UNCENSORED - Sisqo featuring Foxy Brown ,14. Off The Wall - Redman/Eminem .15. Just A Touch - R. Kelly .16. Snippets - LL Cool J . ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Mainská univerzita? Ale to je v Maine!“ Čo dodať? Už prvý diel mal k dobrému filmu ďaleko, ale vďaka maskám (ktoré umožnili Eddiemu Muphymu stvárniť neviem koľko postáv naraz, ale asi milión) a solídnej réžii Toma Shadyaca, sa naňho ako-tak (a s prestávkami, niekedy dlhšími, inokedy kratšími) pozerať. Dvojka je však už vyložene hrozná. Párkrát som sa pobavil (psia toaleta, Mys hrôzy, pumpa) a niekedy boli vtipy natoľko vulgárne, že už sa skutočne nedalo aspoň sa nepousmiať (lietajúce prsia, loptička, zoofilný dekan, nadržaný dvojročný chlapec meniaci sa na slizkú substanciu), ale to za ktovieaké plus nepokladám. A už zaň nepokladám ani inak kvalitné masky, ktoré dovoľujú kedysi takému sympatickému a príčetnému Murphymu vyvádzať na plátne odpudivé prasačiny. A to vám hovorí človek, ktorý prasačiny vo filmoch pokladá obecne za osviežujúce a vtipné. ()

Boss321 odpad!

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno nevím proč jsem se na to díval, protože už jednička za moc nestála, ale tohle bylo opravdu moc. Absolutně nechápu Eddie Murphy, že bere takovéhle nabídky...... ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Edie >osmibolestný< v neuvěřitelné srajdě, natočené snad jen pro všechny ty >zdělance< , že... Pochcat... :o( ()

Skejpr odpad!

všechny recenze uživatele

Nepředstavitelný humus. Segal, Murphy a především scenárista Oedekerk ztratili absolutně kontakt s ralitou a spolu s ním i soudnost a jakoukoliv představu o dobrém vkusu. Obří křeček střílející monstrbobky v detailních záběrech na jeho chlupatý zadek byl skutečný hřebíček do rakve kariéry Eddieho Murphyho a od té doby jejich počet nezadržitelně narůstá. Přitom ale, kdyby to někdo pojal jako seriózní psychologické drama (a samozřejmě vypustil některé motivy) - Murphy na to po herecké stránce má. Takhle je to ale v každém případě jeden z nejhorších filmů, jaké jsem kdy viděl... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že zápletka je skoro totožná jako minule, tak stejně oproti fakt zábavnýmu prvnímu dílu je tohle totální kravina bez vtipu. Eddie Murphy se sice snaží, ale na víc než na pár vtípků co už byly k videní v jedničce se bohužel nezmůže a všechno to jenom vyvrcholí retardací hlavní postavy. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Míra fekálnosti je ještě na výšší úrovni než u jedničky, takže vyznavači tohoto stylu humoru si určitě příjdou na své. Nebýt slizkého Buddyho Lova, tak bych to nekompromisně poslal vy víte kam, ale ty jeho grimasy a hlášky si jednu hvězdičku určitě zaslouží. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia nám nepredstavili ani len náznak toho, že by trošku popracovali na scenári, či na nejakých nových gagoch, ktoré sú úplne úbohe a doslova debilné. Preprdená scéna bola naozaj ako-tak vtipná len raz a naozaj by som tú hodinu a pol radšej niekde presral. Toto bolo moc aj na mňa. Aj na Eddieho. 15%. ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Seru na to a du domu!!! No má tohle cenu? Samý špeky, prdy, kozy, ejakuláty. Vysvětlete už někdo Murphymu, že z primitivního originálu dobrou dvojku neudělá i kdyby na sebe natáhnul trojitý latexový panděro. A scénář? Račte nahlédnout: prd středně dlouhý........otočka.......krknutí taříkajíc od podlahy........prd dlouhý, modelovaný..........sliny, moře slin.............zuby, spousta protéz............finální prd. Musim dát odpad jinak bych tuhle flatulaci nerozdejchal! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tento film v sobě mám zafixovaný už od mala, takže se nemůže nikdo divit, že tomu dávám absolutní hodnocení. Všichni píšou, že film je velice nevkusný, což taky možná je, ale nic mi nebrání v tom se tomu vždycky pořádně zasmát. Myslim si, že Eddie Murphy odvedl skvělou práci a role Buddyho Love, ale i mnoha dalších tlusťochů, které ztvárnil, patří mezi moje oblíbené, na které se vždycky rád kouknu. Podle mě vynikající komedie...81% ()

Reklama

Reklama