Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Tommy dokončil s odřenýma ušima studium na vysoké škole; vrací se domů. Má totiž zařízené místečko v otcově firmě na brzdové destičky, kde pracuje i jeho kamarád z dětství "ridčrt", kterýho po příletu zaveze do firmy kde na ně čeká Tommyho otec. Tommy je ihned vybaven kanceláří a překvapen svým novým bratrem, kterého získá po svatbě svého otce se svou novou přítelkyní. Jenže nic není tak lehké jak se zdá a na svatbě Tommyho otec dostane infarkt a zemře. Tommyho nevlastní matka chce firmu prodat a získat peníze z prodeje, jenomže Tommy to nedovolí a tak vyráží i se svým kamarádem "ridčrdem" na služební cestu a tak začíná tahle road komedie plná veselých a bolestivých gegů. Dokáže Tommy prodat dostatek destiček nebo firma krachne? (Mol)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Stáhnul jsem si seznam údajně dvou set nejlepších komedií všech dob. Figurovalo mezi nimi i toto... Stojí to za hovno, stejně vážně už teď beru celej ten seznam. Sestavoval ho pravděpodobně někdo, kdo se může potrhat, když si někdo ve filmu říhne nebo prdne. A pokud je navíc ještě tlustej, hnusnej, zrzavej, mastnej, prostě ohavnej, pak to aspiruje na komedii století. Ne, vážně nemám slov. ()

mzop odpad!

všechny recenze uživatele

Coze?! Tak tohle neslo dokoukat ani pod pohruzkou nasili!!! Nabouranej jelen, kterej srazku s vozem ani neprezil, a auto nebylo ani skrabnuty?! (ostatne chtrej jelen - dela mrtvyho a pak se na tom autu pomsti) Nebo chlap, kteryho naprosto neprirozene odhodil drobny vybuch elektriny, kterou "pokropil" pri moceni?! A Chris Farley snad neni ani herec a urcite nema ani spetku charmismatu. Fakt ne, sorry, maloco je tak NEKOUKATELNÉ! ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Než zakotvil u Sandlera (KURS SEBEOVLÁDÁNÍ, 50X A STÁLE POPRVÉ, TRESTNÁ LAVICE), vyzkoušel si komediální řemeslník Peter Seagal spolupráci s Leslie Nielsenem (BLÁZNIVÁ STŘELA 33 1/3), Jackem Lemmonem a Danem Aykroydem (MÍ DRAZÍ AMERIČANÉ), Eddiem Murphym (ZAMILOVANÝ PROFESOR 2) a také Chrisem Farleym a Davidem Spadem. TOMMY BOY patří k tomu slabšímu co Segal udělal, nicméně je koukatelný, má svoje momenty (Spade v motelu předstírá, že je pokojská) a můj oblíbenec Spade tu vystřihl skvělého hajzlíka. Farley a Spade se spolu sešli ještě o rok později v podstatně slabší ČERNÉ OVCI. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"NĚKDO STUDUJE I 7 LET!" "ANO, VÍM, ŘÍKÁ SE JIM DOKTOŘI." Farleyho animální komika a Spadeovo pragmatické hláškování znamenají kontrastní výhodu, snímek z ní ale těží na pouhého půl plynu. Neoriginální osnova o lidsky objevených kvalitách, líznutá přísadami road movie, vyplodí několik vtipnějších scének, v úhrnu ale nemá vyšších ambicí. Povedené pasáže tak střídají ty úplně hluché, Farley běsní, Spade rýpavě komentuje ("VÍM ŽE BYS TU RADĚJI TRČEL ABYS NEZHUBNUL, ALE MUSÍME PRACOVAT.") a zbytek (včetně režie) se jen veze (Dennehy i Aykroyd by určitě odvedly své, oba ale mají málo prostoru, jeden na začátku, druhý na konci). 50% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Opravdu nezapomenutelná komedie s jedním z tehdy nejlepších komiků Chrisem Farleym. K tomuto snímku mám zafixovanou smutnou melodii na dudy, která hraje ve chvíli, kdy zemře otec hlavního hrdiny; pamatuji se, že to mě pokaždé děsně rozbulelo... Každopádně i když jde o průměr, krásné vzpomínky na tento film mi nedovolí jít pod 70%, byla to sranda. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama