Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Tommy dokončil s odřenýma ušima studium na vysoké škole; vrací se domů. Má totiž zařízené místečko v otcově firmě na brzdové destičky, kde pracuje i jeho kamarád z dětství "ridčrt", kterýho po příletu zaveze do firmy kde na ně čeká Tommyho otec. Tommy je ihned vybaven kanceláří a překvapen svým novým bratrem, kterého získá po svatbě svého otce se svou novou přítelkyní. Jenže nic není tak lehké jak se zdá a na svatbě Tommyho otec dostane infarkt a zemře. Tommyho nevlastní matka chce firmu prodat a získat peníze z prodeje, jenomže Tommy to nedovolí a tak vyráží i se svým kamarádem "ridčrdem" na služební cestu a tak začíná tahle road komedie plná veselých a bolestivých gegů. Dokáže Tommy prodat dostatek destiček nebo firma krachne? (Mol)

(více)

Recenze (45)

choze 

všechny recenze uživatele

Než zakotvil u Sandlera (KURS SEBEOVLÁDÁNÍ, 50X A STÁLE POPRVÉ, TRESTNÁ LAVICE), vyzkoušel si komediální řemeslník Peter Seagal spolupráci s Leslie Nielsenem (BLÁZNIVÁ STŘELA 33 1/3), Jackem Lemmonem a Danem Aykroydem (MÍ DRAZÍ AMERIČANÉ), Eddiem Murphym (ZAMILOVANÝ PROFESOR 2) a také Chrisem Farleym a Davidem Spadem. TOMMY BOY patří k tomu slabšímu co Segal udělal, nicméně je koukatelný, má svoje momenty (Spade v motelu předstírá, že je pokojská) a můj oblíbenec Spade tu vystřihl skvělého hajzlíka. Farley a Spade se spolu sešli ještě o rok později v podstatně slabší ČERNÉ OVCI. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Opravdu nezapomenutelná komedie s jedním z tehdy nejlepších komiků Chrisem Farleym. K tomuto snímku mám zafixovanou smutnou melodii na dudy, která hraje ve chvíli, kdy zemře otec hlavního hrdiny; pamatuji se, že to mě pokaždé děsně rozbulelo... Každopádně i když jde o průměr, krásné vzpomínky na tento film mi nedovolí jít pod 70%, byla to sranda. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Podobné vtípky jako jsou zde jsem už v několika jiných filmech viděl, takže ze začátku jsem se ani moc nebavil. Naštěstí se film ke konci příjemně rozjel a hned to byla jiná podívaná. Takže z toho vyšla průměrná komedie, která nepřekvapí, ani neurazí. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film teda rozhodně vidím na lepší hodnocení. Trhlost a příběh nevýrazný a nepodstatný. To uznávám, ale ten zbytek ? Zbytek filmu naprostá sranda. Vtipných scén je dost a téměř každé se z plna hrdla zasměji. Film uteče rychle, má rychlý spád. Herecké obsazení slušné. Celkově hodnotím na 80% = **** ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jistě, je to hrozná blbost, ale stejně jsem se u toho celkem bavil. Chris Farley a David Spade byli celkem dobrá dvojka. Zvláštní mi připadá, že Rob Lowe jako jeden z hlavních padouchů ani nebyl uveden v titulcích. Zas tak stydět se za to nemusí. Hrál ve spoustě mnohem horších filmů. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Podle mě hodně vtipná komedie. Farley a Spade jsou dobrá dvojka a skvěle se doplňují a film má spoustu vtipných nápadů. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

90.tkový komedie prostě ještě uměli pobavit a nechrlily tuny fekálií. Duo Farley-Spade je velmi sympatické a rozhodně je Farleyho škoda. Potenciál měl. Nyní jeho role převzal Jack Black. Už vím, jak zahrát na poldy, že nejsem opilý. Včely, včely, včely..... Hodnocení OST: Ano 90tkové komedie uměli dávat dobré písničky do komedií. 7/10 ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Moc myšlenky a děje to nemá, zato jsem se dost nasmála. Bohužel místy byl humor trapný a divný, ale i tak milá komedie na sobotní ráno :) ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Tommy Boy doteraz patri k tomu slabsiemu o Segal ako reziser natocil , za najlepsie filmy povazujem Naked Gun a MiDrazi Americane . 0 % ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Nehorázná blbost, která mne pobavila řvaním, ksichty i zpíváním písniček v autě. Chris Farley jako Tommy, který má málo IQ a hodně nadváhy. Je naivní, ale dobrák od srdce, který vyráží na cestu obchodního zástupce, aby zachránil firmu po tátovi. Trdlo Tommy a jeho extrémně realistický kolega Richard musí spojit síly a cestovat po celé USA kvůli obchodu. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento film má všetko! Zlý dej, zlé herecké výkony, zvláštne dobrodružstvo a niekoľko divných gagov! 4/10 ()

Reklama

Reklama