Reklama

Reklama

Recenze (4)

Marze 

všechny recenze uživatele

Tento nízkorozpočtový Western kopíruje klasická Westernová témata heroismu a dobro versus zlo. Nejsou zde žádné zapamatovatelné postavy. Zápletka není nijak překvapující. Pro fanoušky klasického Westernu jde o průměrný Western z 50.let. Čára mezi dobrem a zlem více ostřeji nalajnovaná než v spaghetti Westernech 60.let a pozdějších Westernech. Čekal jsem, že bude film zábavnější. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Šerif, veterán Unie, pronásleduje svého bývalého spolubojovníka a přítele, který vede bandu desperátů. Klasický nízkorozpočťák s televizním vizuálem a herci třetího až čtvrtého sledu s čestnou výjimkou pro McDonougha. Tvůrci se chybějící chechtáky snaží vyvážit vrstevnatějším příběhem, který sice na první dobrou nevypadá úplně blbě, ale vzhledem k limitům všech zúčastněných to působí spíš směšně. A totéž platí i pro tu jedinou přestřelku, kterou film nabízí. 10% ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní inscenace na motivy asi westernu. Brutálně špatné. Otřesné. Supernudné. Prvních 50 minut lze přeskočit. Jen kecy podle vypatlaného scénáře. Na konci se trochu zastřílí, ale stejně je to proložené kupami sraček. Blejt. (2%) ()

Reklama

Reklama