Reklama

Reklama

Dobrodružství pirátů v zeleninové zemi

  • USA Jonah: A VeggieTales Movie
Trailer

Obsahy(1)

Pohádka jako z reklamy na Bonduelle. Vydejte se na skvělou dobrodružnou plavbu s postavičkami vykreslenými jako zeleninový hrdinové… (oficiální text distributora)

Recenze (17)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Téměr nafatická náboženská vymývárna! A trapné písničky!! Nebrat... Hvězdička za fackování rybama... ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Nic moc animace, průhledná biblická moralitka, navíc mi strašně vadí prezentovat jí v hávu rádoby "cool" moderního stylu se (slabě) hláškující zeleninou. Po celou dobu mě hrozně vytáčelo, že všechny ty okurky a mrkve maj nějaký neviditelný ruce nebo co, očividně je používaj, ale vidět nejsou. K tomu úděsná hudba a strašlivej závěrečnej song mi zněl v hlavě ještě další hodinu po zhlédnutí. (Jestli si bohužel pamatuju, tak refrén zněl asi takhle: Jonáš to byl prorok, úúúúú úúúú, něco něco něco úúúú úúúú úúú šubadúúúú) A to nejsem předpojatá, Prince Egyptského miluju. Ta jedna * je za fakt, že jsem díky tomuhle pochopila krátkou narážku v Simpsonech, kdy jsem ještě netušila, že něco takovýho fakt existuje. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Zeleninový hrdinové a jejich dobrodružství. Bohužel graficky nepůsobivé a styl hodně pro malé publikum. ( Hodnocení: 2/10 ) ()

Bajda 

všechny recenze uživatele

1* za závěrečný song. Animák výhradně pro děti, který zhruba každou 3. minutu opakuje, že Bůh je super a měli bychom v něho věřit a věřit, že nás má rád on a.....takhle je to fakt celej film. Co se týče animace, tak nejhezčí scény byly ty 2D kreslené rukou (trvaly asi minutu), popřípadě jedno hezké pozadí taky nakreslené rukou. Jinak mi animace připomínala videa mezi misemi nějaké postarší počítačové hry a to je na celovečerní film opravdu málo. Dokonce i na hlavních postavách je najít nějakou detailnější texturu než jednobarevnou plochu potíž. Originální a zapamatovatelná hláška žádná a scénář je nejklišovitější z nejklišovitějších (zeleninkám se rozbije auto, tak musí čekat v hospodě na odtahovku a mezitím jim piráti vypráví příběh o Jonášovi). Druhý zkouknutí bych fakt nerozchodil... ()

okkac odpad!

všechny recenze uživatele

Shlédnuto se 4-letým synovcem. Zpočátku celkem obyčejný film pro děcka, ale po chvíli se to zvrhne ve strašnou náboženskou agitku. Už takhle vymývat mozek malým dětem. Fuj. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Skôr ako dobrodružná plavba to bolo posolstvo s vyrozprávaným biblickým príbehom o Jonášovi a velrybe. Animácia viacmenej nudná, humor čisto detinský. Čiastočne pobavila iba parodická scéna na čeluste. Hodnotenie: 45% ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Tady tu vymývárnu musí poznat i děti, jak je okatá. Nic proti příběhům z bible (či mytologie jiných náboženstev), ale podsouvání, navíc skryté za simpatickou okurku či chřest, se mi bude asi vždycky příčit. Radši pusťte dětem Simpsnovi - to je připraví na život mnohem lépe. :-) ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele

Rozprávka môjho detstva!!! Vďaka nej nikdy nezabudnem o čom bol príbeh Jonáša a čo je ninive! Ale predsa len... Animácia je zlá a pesničky divné ale predsa len je to sranda vidieť! ()

brzozin 

všechny recenze uživatele

Já si nemyslím, že je to náboženská vymývárna. Pokud se samozřejmě při slově Bůh hned osypete a jakmile se kdekoliv objeví jakékoliv mravní poučení, hned to považujete za agitku, tak samozřejmě budete dávat odpad. Nejsem žádný bigotní katolík, ale takto nenásilnou formu podán příběh o Jonášovi se mi velice líbil. Písničky byly chytlavé a zápletka naprosto přiměřená. Hlavně se tu nepitvořili, neřvali a neskákali divocí animáci s bouchačkama. Nepadlo tu jediné sprosté slovo. Nevím, co má na na děti zhoubnější vliv. Příjemná pohádka o Jonášovi, nebo střílečky a honičky na Jetixu. I animace byla celkem originálně naivní. ()

wobufet 

všechny recenze uživatele

Seriál u nás neznámy mě šokoval. Čekal jsem nějakou pohádku a ono ejhle - náboženský podtext. Rozhodně zajímavé. ()

Rogerone 

všechny recenze uživatele

Biblický příběh o Jonášovi, a lidi se diví náboženskému podtextu?? Co jste jako čekali, sodomu gomoru? U pohádek vám moralizování nevadí? Spíš mi připadá, že prošli (komoušskou) vymývárnou lidi, co odsuzují příběh jen proto, že je z Bible. Biblické příběhy jsou dle mého zajímavé - proto jsou aktuální a zfilmovávané 2000 let po vydání knihy. Film jsem viděl jako malý, a udělal na mě tehdy dojem. Optimistické ponaučení o "druhé šanci" si pamatuji dodnes. ()

Reklama

Reklama