Reklama

Reklama

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Yamato Takeru“ je filmem, který se vám může protivit proto, že ty klasické triky tu nejsou zrovna nějak moc dokonalé, místy je ta zadní projekce hodně nekvalitní, ale já si nemůžu pomoct, když dojde na finální souboj, je vidět, že se tvůrci vyřádili a opravdu se snažili o to, aby to mělo ten správný efekt a aby to dobře vypadalo. Vypadá to skvěle a já jsem se na konci opravdu výtečně bavil. Ale i ten průběh má svoje zajímavé momenty. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Viac ako obstojná japonská rozprávka, ktorá sa síce pokladá za kaiju snímok, ale veľmi sa tomu nevenuje. Ale už keď na to príde, je to okúzľujúci, oldschoolový, trikovo náležitý rokom 90. s tým, že tu nejde o CGI, ale o poctivé ručné remeslo. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

FantasyKaiju film který menší diváky nejspíš úplně odvaří a odrostlejší neurazí. Děj je relativně zajímavý (v rámci pohádkoidní naivity samozřejmě), monstra jsou fajn(pokud si fičíte na tomhle stylu) a fighty docela baví, ale nutno poznamenat, že v rámci produkce společnosti TOHO z devadesátých let je to jeden ze spíše slabších kousků (holt, osmihlavej drak je sice dost cool, ale tak charakterně vyprofilovanej badass jako King Gidorah to prostě není). ()

Reklama

Reklama