Reklama

Reklama

Kanibal! Muzikál

  • USA Cannibal! The Musical (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hororová brutalita v líbezném muzikálovém provedení. Takový dokonalý mix dokáží jedině tvůrci legendárního seriálu South Park. Zavraždění a snědení svých společníků – taková jsou obvinění proti Alferdu Packerovi, sympatickém průvodci skupinky zlatokopů. Jaký je ale jeho opravdový příběh? Proč například více než ženy miluje svého koně? A proč indiáni vypadají jako Japonci? Na tyto a další zásadní otázky, jež trápí lidstvo odnepaměti, vám odpoví brutálně komediální muzikál společnosti Troma, který je vůbec první celovečerní spoluprácí legendární autorské dvojice Trey Parker a Matt Stone. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (12)

  • Podle Diana Bachara byl trailer připraven ještě před zahájením natáčení. (StrYke)
  • Scéna, kdy se zlatokopové ptají poutníka na cestu do Prova, je odkazem na klasickou série Friday the 13th. (StrYke)
  • Trey Parker (hrající Alferda Packera) byl v titulkách zveřejněn jako Juan Schwartz, neboť Trey své první jméno nemá příliš v lásce. Proto si jméno změnil na Juan Schwartz s inspirací Alferda Packera, který si po útěku z vězení změnil jméno na John Swartze. (StrYke)
  • V české distribuci (Řitka video) je v popisu filmu zveřejněno, že se v Kanibal! Muzikál dozvíte, proč například více než ženy Alferd Packer miluje svého koně a nebo proč indiáni vypadají jako Japonci. Ve skutečno však ve filmu tyto otázky nejsou zodpovězeny. (StrYke)
  • V české (Řitka video) a anglické distribuci jsou na obale vidět úplně dole napravo dva ufoni. (StrYke)
  • Věděli jste že Alferd Packer, člověk známý jako ten, kterého usvědčili z kanibalismu. 6. 3. 1874 se objevil v Los Pinos jako jediný přeživší neúspěšné expedice za zlatem? Díky záhadnému zmizení svých společníků byl obžalován z mnohačetné vraždy a později usvědčen z kanibalismu a uvězněn v Saguanche, odkud uprchl. O několik let později (v roce 1883) byl nalezen pod falešným jménem John Schwartz a opět zatčen. Hrozil mu trest smrti, ale v roce 1886 byl odsouzený jen ke 40 letům vězení. V roce 1901 byl pak podmínečně propuštěň. Stal se vegetariánem a zemřel v roce 1907 ve věku 64 let. (Rodriguez)
  • Oficiálne názvy piesní, ktoré odzneli v tomto filme sú: * Shpadoinkle * That´s All I´m Asking For * When I Was On Top Of You * Trapper Song * This Side Of Me * Let´s Build A Snowman * Hang The Bastard (MM_Ramone)

Reklama

Reklama