Reklama

Reklama

Epizody(14)

Recenze (3)

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tuhle sérii naprosto miluju. A vždycky jí budu mít rád. Podle mě jde asi o nejvíce nedoceněnou sérii South Parku. Nějaký ten prostor získal i Kenny, a máme tu plno skvělých epizod. První tři díly jsou úžasné, a ta čtvrtá, Jewpacabra, je strašně ale strašně přehlížená, a pro mě tvoří jednu z nejnádhernějších částí seriálu. Dále následuje výborná epizoda o šikaně, a pak opět brutálně nedoceněná, perfektní epizoda (Ziplining). Pak následují další úžasné epizody, v čele s tou perfektní co paroduje Shinning. Potom ale nastává zlo, s vyloženě slabší epizodou (Pro věci), která je strašně divná. Působilo to na mě jako náhodný sled divných a nudných scén, ale tak, přežít se to dalo. Edit po dalším shlédnutí epizody pro věci musím uznat že je vlastně úplně geniální. Potom už následovala super poslední epizodka. Tahle sezóna má taktéž nejlepší intro (znělku). Takže dohromady téměř dokonalá série. ()

Reklama

Galerie (13)

Zajímavosti (88)

  • Na hodine dejepisu pán Garrison v skutočnosti učil históriu kráľovstiev zo seriálu Hra o trůny (od r. 2011). (Real Tom Hardy)
  • Právník zahání ducha podobnými slovy jako kněz ve filmu Vymítač ďábla (1973). (Zdroj: ČSFD)
  • Na jednej z reklám v Pepsi Center je obrátené logo McDonald's. Ich slogan je tiež podobný sloganu McDonald's. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama