Reklama

Reklama

Epizody(14)

Recenze (6)

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jízda plná nápadů a skvělých zápletek vesele pokračuje, protože v osmé sérii se tvůrci opravdu vyřádily. Epizody fungují, vypadají skvěle, postavy se ždímou a kvalita se drží plus mínus na stejné úrovni jako v sérii předchozí. Začneme úžasnou nevšední epizodou, potom si užijeme další legendární nebo jen skvělé epizody, následuje perfektní epizoda Jeffersonovi, potom trojice epizod solidních, dvě geniální epizody, následně další dvě super záležitosti a potom pořádný gore nářez v závěru. Nejlepší na tom je že to celé ještě umocní následující série. ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8. série mě hodně pobavila ale ne na 100%. Slyšel jsem od hodně lidí že je to ta nejlepší série, a jo je fakt dobrá a patří rozhodně mezi ty nejlepší ale je tu velké ALE. Bylo zde bohužel více průměrných epizod který na to že mají tolik % tak mě to připadalo tak na 50 max 60%. Mě to ale nevadí a i přesto že chyběl kousek a bylo by 5 hvězd tak jsem si sérii velice moc užil a fakt hodně jsem se zasmál ! 8,5/10 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (89)

  • Keď sa hollywoodsky producent opýta AWESOM-O, či je "Pleasure Model", jedná sa o odkaz na film Blade Runner (1982). (Real Tom Hardy)
  • Celá epizóda a jej koncept vrátane názvu paroduje film Nakládačka (2004), na ktorom boli tvorcovia South Parku v kine a ktorý následne použili ako inšpiráciu. Matt Stone sa po odvysielaní epizódy stretol s producentom daného snímku Billym Pollinom, ktorý si epizódu veľmi užíval. (Real Tom Hardy)
  • Epizoda odkazuje na film Zjizvená tvář (1983), včetně písničky „Push It To The Limit“ od Paula Engemanna. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama