Reklama

Reklama

Recenze (10)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem, že na téma tak velké si tvůrci SP připraví něco lepšího. Díl nebyl tak skvělý, ani příliš úderný. V podstatě pouze naznačil, že už Putinkovi nefunguje šulinek a tak se chová jako čurák. Zasmál jsem se tak jen dvakrát a pouze u koňské parády. 70% ()

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím bohužel nejslabší díl 25. série a to měl tolik potenciálu. Jen pár let zpátky se to Trey Parkerovi povedlo o dost lépe třeba s Čínou. Já myslím, že tahle epizoda byla jako dělaná pro hlavní čtveřici postav, které se ale pouze mihnuli v úvodu. První díl byl podle mě nejzábavnější, druhý a třetí měli příběhově něco do sebe, ale tento nebyl ani příliš vtipní ani odvážný. Mimochodem máme za sebou čtyři ze šesti epizod a Kyle řekl za těch 80 minut asi pět vět a Kenny snad žádnou. Doufám ve dvě věci, víc epizod s hlavní čtyřkou a že se na podzim dočkáme ještě dalších (6?) epizod kromě připravovaných speciálů, které se podle mě dost povedly. 50/100 *** ()

Zajímavosti (2)

  • Pan Mackey má v pokoji plakáty, které odkazují na filmovou sérii Rambo (od r. 1982) a hudební videoklip Thriller (1983). U dveří stojí titulní postava z filmu E.T. - Mimozemšťan (1982) a na posteli je plyšák, který odkazuje na seriál Šmoulové (od r. 1981). (Duoscop)

Reklama

Reklama