Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 1 (1997) (série)


Cartman dostává anální sondu (S01E01)

(epizoda)
  • USA Cartman Gets an Anal Probe

Cartman má podivný sen, že je unesen mimozemskými vetřelci, kteří s ním hrubě zacházejí. Nedochází mu, že to není sen, ale realita… (Netflix)

Recenze (15)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A tak, zavedením sondy do Cartmanovej prdele, začal seriál na ktorom vyrástla jedna generácia teenagerov. Milé nostalgické spomienky, seriál dokáže pobaviť aj po rokoch, aj keď v tejto časti sa spieva pričasto. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Cartman má podivný sen s mimozemšťanmi, ktorý sa nakoniec pretaví do reality. Podivné veci v mestečku ozaj majú na svedomí Alieni. Keny to schytal a Cartmen s 30m satelitom z prdele sa na to vysral a šiel domov. Prevedenie: Prvá z častí, ktorá odštartovala Americký fenomén. Nič to nemení na tom, že ja som na tom nič prevratné nevidel. Ale skúsim sa prekúsať ešte nijakými časťami než nad tým zlomím palicu. 55% ()

Dienzenhofer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nové postavy: Eric Cartman, Kyle Broflovski, Stan Marsh, Kenny McCormick, Ike, Šéf, paní Crabtreeová, pan Barbrady, pan Denkins, pan Garrison, pan Klobouk, Wendy Testaburgrová, paní Cartmenová, Číča 100% ()

eMSiKi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Meow. Ne číčo, to je můj dortík. Meow. Mamí, ta kočka je robertek! Tak to musí kočička dneska spát s maminkou. Tak přesně tady začal ten nejlepší kreslený seriál všech dob. ()

Reklama

Reklama