Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 1 (1997) (série)


Posilovač 4000 (S01E02)

(epizoda)
  • USA Weight Gain 4000

Cartman opíše esej z knihy Walden od spisovatele Thoreaua a vyhraje celonárodní soutěž. Za odměnu se má setkat v televizi s Kathie Lee Gifford. (Netflix)

Recenze (13)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda obsahuje dva skvelé odkazy - manipulácia s ľuďmi ohľadom prípravkov na posilňovanie a že vinu za prehru netreba dávať víťazovi. To by sa mali naučiť športovci, a nielen tí... ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stan: řekni o čem si psal. Cartman: to nemůžu, musím si jít vylepšit postavu. Stan: ty tak, sedneš si k televizi a budeš se cpát kroketama, debile. Cartman: vyliž si hipíku. :D ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento diel si berie na mušku zaručene účinné výživové doplnky z reklám a robí si posmech ako z nich, tak aj z ľudí, ktorí tieto sajrajty v slepej viere užívajú. Svoj kus koláča si tu ukrojil aj cynický učiteľ Mr. Garrison, sužovaný svojimi osobnými démonmi. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (20)

  • Vo flashbacku je ukázané, že Kathie Lee Gifford a pán Garrison proti sebe súťažili ako deti v talentovej show na škole. Kathie Lee však vyrastala v Marylande a pán Garrison v Arkansase. (Real Tom Hardy)
  • Když si pan Garrison kupuje zbraň, vybere si zbraň se dřevěným předpažbím. Když ale jde poté do města a mluví se strážníkem Barbradym, předpažbí je stříbrné. Když se chystá střílet z knihovny a mluví se Stanem a Wendy, předpažbí je dřevěné. (DJDVD)

Reklama

Reklama