Reklama

Reklama

Epizody(18)

Recenze (9)

Blackhand47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série South Parku trpí zbytečnou délkou, kdy místo pár úderných epizod má ty lepší na střídačku se slabšími. Vrcholem je za mě epizoda Planetárium, která pokořila i ty z řady minulé, ale z velké části tu tvůrci pořád staví na fekálním humoru a mají potřebu využívat klasických amerických svátků. Pomalu ale najíždí typická kritika společnosti a popkultury a tvůrci již také polevili s opakujícími se gagy, takže takový zpívající Šéf už v každé epizodě třeba není. I přes pár špatných epizod mi druhá řada přišla o chlup lepší než první, tak jí dávám 70 %. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V 2 sérii najviac zaujali epizódy s Charliem Mansonom, festival kráv či osýpková epizóda, na druhej strane hneď niekoľko úplne prepadlo, najmä zbierka pre šéfa. Prvýkrát v seriály pri Kennyho smrti žiadne z postáv nepovie "Zabili Kennyho" v epizóde Spookyfish, pretože Kyle so Stanom si to nevšimnú. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přibližně na úrovni první série. Tudíž velmi solidní. Tahle série obsahuje už nějaké ty díly, u kterých je vidět že do nich šlo evidentně méně nápadů a ambicí, přitom žádná z nich není vyloženě špatná, a ty ostatní epizody jsou opět prvotřídní zábava, jako např. ta o klubovně, neštovicích, nebo o obřízce. ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda moc dobře nenastartovala sérii ale jedná se o dobrou sérii, sice slabší jak první ale taky povedená. Jako klasicky hodně originálního humoru ! 9/10     Samé prdění ()

Reklama

Reklama