Reklama

Reklama

Recenze (8)

lukasd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

- Cochran: Dámy a pánové, toto je Chewbacca. Chewbacca pochází z planety Kashik, ale žije na planetě Endor. Přemýšlejte o tom, to je přece nesmysl. Proč by tento osm stop vysoký tvor chtěl žít na Endoru mezi malými Ewoky? To je přece nesmysl! Zřejmě se teď ptáte sami sebe, jak to souvisí s tímto případem. Dámy a pánové s tímto případem to nijak nesouvisí, je to nesmyslné. Zastupuju tu gramofonovou společnost a mluvím tu o Chewbaccovi. Je to nesmysl, nic tu nedává smysl. Takže až budete zvažovat svůj konečný verdikt, ptejte se jestli to má smysl. Ne, je to nesmysl. Pokud má žít Chewbacca na Endoru mezi malými Ewoky, zprosťte ho viny. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hudobnými hviezdami nadupané, avšak humor stráca svoju silu, keď je klonovaný na variácie rovnakých situácií. Avšak obhajoba Johnnieho Cochrana je ukázaná v celkom reálnom svetle. Nič by iné totiž O.J. von nedostalo. Mr. Garrison rieši ľúbostné problémy a isté záhady, ktoré sa zábavným spôsobom pretnú s hlavným dejom. Mohlo to byť lepšie. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šéf zažaluje Celine Dion kvôli autorským právam, avšak spo prehrá. Preto musí zohnať 2 milióny dolárov ako odškodné, aby nemusel do väzenia. Preto sa mu chlapci rozhodnú pomôcť a zájdu za jeho starými priateľmi, medzi ktorými sú Elton John či Meat Loaf. Vetvičku pána Garrisona ktosi napadá a nakoniec zistí, že za útokmi je pán Klobúk. Garrison si nakoniec nájde cestu naspäť k pánovi Klobúkovi. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Spôsob, akým dav pozdraví Šéfa na koncerte, je odkazom na vianočný špeciál Vánoce (1965). (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama