Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 6 (2002) (série)


Zachraňte film a Čepičáře (S06E09)

(epizoda)
  • USA Free Hat

Recenze (8)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chlapci zo South Parku tentokrát založia hnutie ktoré bojuje proti tomu aby sa točili "remaky" slávnych filmov ako E.T. mimozemšťan, Zachránte vojaka Ryana a Dobyvatelia stratenej archy a k ich hnutiu sa pridá združenie za vyslobodenie niekoľkonásobného vraha detí...S tými prerábkami filmov to malo celkom šťavu ale iba v úvode, potom opäť bieda. Od momentu keď zo seriálu vypadol Kenny je to čoraz slabšie, Butters ho ešte ako tak dokázal zastúpiť ale s Tweekom to je podstatne horšie. ()

lukasd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

- E.C.: On zabil 23 batolat v sebeobraně? - Skeeter: Byl napaden zlým gangem batolat ve West Town Park. Tolik dětí najednou je jako hejno piraní. - Demonstrant: Tři svědci vypověděli, že kdyby je nezabil, tak by zabili jeho. ()

Mangano 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souhlasím tady se Spielbergem. S poselstvím této epizody, že by tvůrci neměli sahat na svá vlastní díla a vylepšovat je, tedy vůbec nesouhlasím. Například Lucasem digitálně vylepšené epizody čtyři a šest Hvězdných válek se mi líbí mnohem víc než originální dnes již zastaralé a pro mojí generaci už skoro nekoukatelné verze. Je třeba jít prostě s dobou. A co to je za komunistické manýry, že by umělecká díla nepatřila umělcům ale veřejnosti? To teda ani náhodou. Asi to ale beru moc vážně :D ()

Reklama

Reklama