Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 10 (2006) (série)


Pračlověd (S10E06)

(epizoda)
  • USA ManBearPig

Obsahy(1)

Kluci asistují bývalému viceprezidentovi Alu Gorovi v jeho úsilí o získání pozornosti a přitom zůstanou uvězněni v jeskyni. Když hledají cestu ven, objeví Cartman poklad. (TV Prima)

Recenze (4)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole Cartman vysral poklad. Nemám vo zvyku ako komentár uviesť iba hlášku zo seriálu, ale táto stála naozaj zato, najmä po tom tichu ktoré jej predchádzalo. Uťahovanie si z Ala Goreho a jeho pračlověda a excelentného slovníka bolo vrcholne trápne, pretože opakovaný vtip už nie je vtip. Podobne ako to robili fašizmusisti z jednej internetovej stránky u nás na Slovensko v prípade kapitána, ktorý vraj iba nejako vizuálne. A rovnako tak, ako Al Gore bojoval z neexistujúcim pračlovědom dementná generácia Slovákov bojuje s neexistujúcimi prakokotmi. Na stránke najserialy ako 4 epizóda, opäť jeden z mnohých bugov. ()

lukasd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

- Al Gore: Jsem zde, abych vás obeznámil s největší hrozbou naší planety. Tam venku je něco, co ohrožuje naše životy a může znamenat konec lidské rasy. Samozřejmě mluvím o lidoprasomedvědovi. Tento tvor se potuluje po Zemi. Je to napůl člověk, napůl prase a napůl medvěd. Někteří lidé tvrdí, že lidoprasomedvěd neexistuje. Říkám vám, že je skutečný a existuje, mluvím naprosto vážně. Nezajímá ho, kdo jste. Chce vás dostat, mluvím vážně. Ale nebojte se, já vás přišel zachránit. A jednoho dne až bude lidoprasomedvěd mrtvý, tak si každý řekne: „Díky, Ale Gore, jsi fakt frajer.“ Díky třído. Excelsior! ()

Reklama

Reklama