Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do South Parku dorazí v plné parádě mediální cirkus, když se ukáže, že se v tomhle horském zapadákově skrývá Britney. Kluci se vyplašené popové hvězdě pokoušejí pomoci. (TV Prima)

Recenze (6)

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda utahující si z konzumentů bulváru, zde pochopitelně vyšroubované do absurdna (Britneyin nový look, obětování). Klobouk dolů za přesnou trefu do další oběti. A odchyt obří veverky mi pocuchal bránici. ()

Zodd

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu, do čeho se pánové chtěli trefit, ale jinak jde jen o dvacetiminutové ploché čekání na vtipnou pointu, které mezi těmito sériemi působilo jako trojský kůň pro náš čas. Jedna z velmi mála epizod, které ve zlaté éře seriálu (8-16), kdy v každém dílu sršel jeden nápad za druhým, prostě neobstojí a upadne v zapomnění (jinak nemusím Ziplining, P***prd ani slavný Imaginationland, nežto u nepopulárního Funnybota a Jewpacabry jsem se zasmál dostatečně). Což by se u těch s hlavním tématem celebrit stávat nemělo. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Závěrečná scéna je parodií na hororový film Kukuřičné děti (1984), ve kterém jsou lidé obětováni na poli. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama