Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 15 (2011) (série)


iPadnožka (S15E01)

(epizoda)
  • USA HUMANCENTiPAD

Obsahy(1)

Kyle si nepřečte malá písmenka ve smlouvě a je unesen Applem, který s ním má velké plány. Kluci ho musí zachránit. (TV Prima)

Recenze (3)

Galerie (2)

Zajímavosti (12)

  • Scéna, kdy se Cartman vzteká v Best Buy, inspirovala podžánr „Grounded Videos“, což jsou videa vytvořená pomocí animačního programu Vyond, která zobrazují dětské postavy ze seriálů, jako jsou Hurá za Kájou! (1997) nebo Dora průzkumnice (2000). Dostávají zaracha za činy, například: „Nechová se v (místě).“ Zmíněná videa se odehrávají podobně jako scéna vzteku v této epizodě, zobrazující „potížistu“, kterého postava rodiče/opatrovníka vzala do restaurace nebo obchodu než se rozzlobil, což často vede ke zničení podniku kvůli nemožnosti získat předmět, který chtějí na uvedeném místě, za což je „potížista“ okamžitě potrestán, když oni i jejich rodič nebo opatrovník odjedou domů. V roce 2024 vyšla třídílná satirická česká verze s bývalým prezidentem České republiky Milošem Zemanem. (hrnpol)
  • Epizóda si robí srandu z faktu, že ľudia vôbec nečítajú zmluvné podmienky produktov/služieb, najmä tých od Apple. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama