Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 16 (2012) (série)


Pro věci (S16E13)

(epizoda)
  • USA A Scause for Applause

Obsahy(1)

Vážný dopingový skandál otřese důvěrou, které se těší všemi oblíbený idol. Ti, kteří padlého hrdinu kdysi obdivovali, si nyní demonstrativně odstřihávají žluté náramky. (TV Prima)

Recenze (5)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ešte aj dopingový škandál Lancea Armstronga, ktorý oklamal celý svet ale najviac sklamal ľudí bojujúcich so zákernou rakovinou sú tvorcovia schopný obrátiť proti Ježišovi a kresťanstvu. Tomuto sa hovorí celoživotná trauma. Tak ale fanúšikov ktorý si Corn Flakes na raňajky zalievajú namiesto mlieka americkým semenom rozhodne potešili. To zas raz bude hejterských komentárov a správ...ale neskutočne ma tento sarkazmus baví, rovnako tak ako reakcie niektorých užívateľov... ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejhorších dílů všech dob. EDIT: Neprávem jsem tento geniální díl odsoudil za jeho neobvyklí styl vyprávění, a po dalším shlédnutí opravdu uznávám že je to naprosto skvělá epizoda. ()

Reklama

whack

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Moderní doba všem lidem světa věstí, že správné je nosit svůj názor na zápěstí. Zelená pro životní prostředí, za práva zvířat modrá ...“ Zelenú a modrú pre všetkých povinne, prosím! ()

Zajímavosti (7)

  • Kniha "30 Teintes de Pourpre", ktorú číta jedna žena, je paródiou na knihu "Fifty Shades of Grey". V preklade "30 teintes de pourpre" znamená "30 odtieňov fialovej". (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama