Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

South Park terorizuje internetový troll, pan Garrison se pokouší sabotovat vlastní prezidentskou kampaň a Cartman si najde holku. (Netflix)

Recenze (10)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cartmenova digitální smrt v odlehlé chatě je geniální. Tyhle propojené příběhy, mají ale jednu velkou nevýhodu. Mají více hluchých míst. Některé propojení jsou trochu na sílu. Spíše jde o satiru a ne humor. Nebo je to nihilismus? ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná séria v ktorej si autori uťahovali z tém ktoré spoločnosť decimujú dodnes - nenávistné prejavy na sociálnych sietiach, ľudia rozhádaný kvôli politike, rovnosť pohlaví ktorá prerástla do absurdity a pochopiteľne démoni doby Trunpolína a Putin. Humoru je možno trochu menej ale spoločenská satira je to vynikajúca. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Remember the good old South Park that was kinda stupid but extremely funny? Oh I remember... Celá 20. séria tvorí jeden celok, čím je v rámci doterajšej histórie seriálu unikát. Prepojené epizódky tu už síce boli, nikdy však netvorili kompletnú sezónu. Na jednu stranu som rád, že Trey s Mattom vyskúšali niečo nové, na druhú stranu som si po finálnej epizóde oddýchol, že už je konečne koniec. Nemôžem si pomôcť, ten starý South Park, rozumej prvé série, boli síce mnohokrát "trápnejšie", no napriek tomu omnoho zábavnejšie. Chýbal mi starý Cartman. Ten drzý, xenofóbny, zákerný, manipulatívny hajzlík, ktorého som miloval a nenávidel zároveň. Chýbal mi Kenny, na ktorého potom, čo prestal rituálne každú epizódu zomierať začali tvorcovia postupne zabúdať a v tejto sezóne akoby ani nebol... Žeby pomaly začali dochádzať nápady a na chalanov postupne dopadol ich veľký úspech? Verím, že nie... ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší sezóna, ale pořád celkem kvalitní. První čtyři epizody jsou vážně slušné, obzvláště ta druhá, potom ale přišla slabší pátá a šestá. Další epizody byly tak mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami. A závěr nebyl tak epický jak jsem očekával, což ale neberu jako mínus. Druhá polovina série je prostě už moc roztáhlá, co se týče příběhu, ta první je mnohem lepší. Bavila mě linka s Cartmanovou přítelkyní, moc mě nebavili ty věci kolem Dánska. Přesto má tato série dost dobrých momentů. Víc mi sedí styl epizodních příběhu, než jeden na celou sérii, takže jsem rád že se tento nápad nechytl. ()

Termit 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od ostatných sérií South Parku v tejto každý diel na seba nadväzuje, čo mi prišlo dosť otravné. Niektoré scény mi už ani neprišli vtipné ale suché a trápne. Veľké plus dostáva Kyle-ov otec, ktorému konečne dali priestor realizovať sa vo veľkom. ()

Reklama

Reklama