Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Chaos rozšiřuje o klucích lži na Facebooku. Mark Zuckerberg brání svoji společnost na školním shromáždění a pak odmítne odejít. (Netflix)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Humor byl opět někde hluboko pod zemí. Nejlepší časy seriálu jsou dávno pryč. Tentokrát si vzal na paškál Facebook, a to včetně zrzavého zakladatele. K tomu přidal nové a nové filmy o debilních "superhrdinech", které stojí za hovno. Obě dvě věci jsou rozhodně atraktivní. Bohužel je zasadil do příběhu, u kterého se mi podařilo dokonce usnout. Bída! ()

Zodd

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když ta kontinuita podle mě nebyla nejlepší nápad (kromě Trumpa, který měl v s22 jen cameo), obdivuji vývoj postavy Butterse. Zapomeňte na kdysi plochého otloukánka nebo jen naivního kámoše, tady je na půli cesty stát se novým Cartmanem. Škoda, že v dvaadvacítce od toho upustili a stal se z něj pouze inteligentní optimistický (možná mírně sarkastický) realista, který však opravdu má vlastní osobnost. I tak výhra. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (11)

  • Jimmyho persóna Fastpass je jasným odkazom na Flasha, superhrdinu z komiksov vydavateľstva DC Comics. (Real Tom Hardy)
  • Franšízový plán pre The Coon & Friends je odkazom na mediálnu franšízu MCU. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama