Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pan Garrison straší děti ze South Parku. Whitovi si stěžují, že kultura základní školy plete hlavu jejich dceři. (Netflix)

Recenze (4)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Po předchozím vydařeném dílu jsem očekával lepší zakončení. Přesto tomu nescházela krásná myšlenka. Moc hezky tvůrci setřely píčovinu Stranger Things a podobně hovadiny. Když se lidí zeptáte, co se jim na tom líbí, vždy odpoví osmedástková atmosféra. Nějak nepochopím, že to někomu stačí k pravidelnému sledování. Ještě lepší ovšem byla romantická vsuvka těch dvou hovad, které spolu souložily. No, chápete to? Jak může být někdo takové prase a strkat svůj úd do kolegyně? To už ze světa totálně vymizel vkus? Místy tato série pokulhávala, ale byla solidně zakončená a příští sérii rozhodně nevynechám. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Yes! Ja jsem tak rad ze mame South Park a ze Stone a Parker maji koule jako medicinbaly. Nikdo neumi adresovat soucasne celospolecenske problemy popkulturou jako oni dva. V tohle dile se jim to obzvlast povedlo. K tomu si delaji prdelky z osmdesatkove nostalgie, ktera v poslednich letech na obrazovkach uji jak houby po desti. Proste paradni dil a bude se mi styskat. Dalsi serie nemuze prijit dost rychle. ()

Reklama

Reklama