Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 22 (2018) (série)


Farma Tegrita (S22E04)

(epizoda)
  • USA Tegridy Farms

Obsahy(1)

Butters začne spolužákům prodávat elektronické cigarety a brzo se z toho stane celoškolní trend. Randy přestěhuje svoji rodinu na konopnou farmu na venkově. (Netflix)

Recenze (8)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát si tvůrci vzali na paškál elektronické cigarety coby oblíbenou pochoutku metrosexuálů, buzerantů a zženštilých kokotů. Vymluvit jim tento nešvar se pokoušel novodobý farmář Randy, který obecně v této sérii dostává dost prostoru. Líbí se mi, že se seriál strefuje právě do této kategorie přecitlivělých prznitelů společnosti, kteří posouvají úroveň demence s nejrůznějšími pseudo rovnoprávními sračkami do kosmických výšin, kdy ve skutečnosti jsou nemocní a narušení zvýhodňováni na úkor zdravých a normálních, což nemůže zákonitě vést jinam, než k totální záhubě lidstva. Jsem rád, že právě tento problém je ústředním motivem této velmi vydařené série. Je krásné pozorovat, že se ve světě filmů a seriálů stále najdou zdravě smýšlející jedinci, kteří dokážou vyprodukovat moc hezkou satiru na současné upadající lidstvo. Tato epizoda měla menší rezervy, ale stále jsem za ni rád. Lepší 3 kousky. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Soundtrack je top. Pri predchádzajúcej časti som som sa potešil, že sa Matt & Trey zbavili (snáď navždy) najotravnejšej postavy, Mr. Hankey-ho. A teraz sa vrátila druhá najotravnejšia, Towelie. Inak epizóda ušla, ale zďaleka nie je tak vtipná a uderná ako úvodné dve... ()

Reklama

Reklama