Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 22 (2018) (série)


Neuspokojení (S22E09)

(epizoda)
  • USA Unfulfilled

Obsahy(1)

Zaměstnanci Amazonu stávkují za vyšší bezpečnost na pracovišti. Mezi obyvateli South Parku vypukne panika, že nedostanou věci objednané přes internet. (Netflix)

Recenze (8)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Boj ľudí pracujúcich v Amazone proti kapitalizmu je epizódou ktorá má hlbší odkaz a nie je iba o zneužívaní detí kňazmi a sprostých nadávkach tak má pochopiteľne nízke hodnotenie. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejslabší episoda z celé série a jedna z nejslabších vůbec. Ale to nevadí, už dávno jsem si řikal, že i kdyby poslední 2 episody nevyšly, tak i přesto bude 22 serie výtečná. Nejvíce mi na příběhu vadily zdlouhavé písničky a nedostatek vtipu, ale pokud bude episoda něco jako obrat k lepšímu tak s ní nebudu mít v budoucnu problém. Mluvím samozřejmě o uvědomnění si, že dříve dělali chlapci vše společně a teď už tolik ne. Byl bych moc rád kdyby se v budoucnu opět kupříkladu společně vydali někam do pralesa svrhnout vládu Peru :D. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně hudební epizoda, ale nezbývá než souhlasit, že zejména úvodní píseň je opravdu luxusní. Příjemná exkurze do Amazonu. Téma vybrané moc hezky. Krásně jsem se v tom našel. Jako vzorný otrok kapitalismu poctivě objednávám všechno online a musím se přiznat, že v garáži to vypadá hodně podobně, jako když chlapcům konečně přišlo tunění na nová kola. Co se týče humoru, tak mám pocit, že se tentokrát hodně přibrzdilo. Epizoda kvalitní spíše co se týče aktuálnosti a tématu, ale bránice se skoro nepohnula. ()

Zajímavosti (17)

  • Štrajk pracovníkov Amazonu odkazuje na podobné štrajky, ktorých počet v tom čase v Amerike narastal. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama