Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Randy dělá všechno pro to, aby mu pěstírna trávy šlapala jako hodinky. Kyle maluje čerty na zeď, Stan si založí deathmetalovou kapelu a Cartman proklíná jídlo v jídelně. (Netflix)

Recenze (7)

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší řada od devatenácté - Parker & Stone jsou zpátky na koni, prdí na všechny a dokazují, že jsou dále na trůně v dělání si prdele bez bázně a hany. Úspěšně tu povyšují Randyho, nasírají Čínu, trans-atlety a třískají $500 mega z obchodu s HBO. Cením SP víc než kdy dřív. ()

Akira777 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže tu máme Randy Show, takhle se dá 23 série nazvat a bavila mě, no ne. Měl jsem Randyho rád, když měl v předchozích sériích nějaký ten prostor, ale čeho je moc toho je příliš. Můj oblíbenec Kenny zřejmě už nikdy pořádný prostor nedostane a ze čtyř bývalých hlavních postav to zřejmě bude už jen Cartman, kdo bude mít největší prostor. Bohužel, pokud tomu tak bude tak South Park stopnu jako Simpsonovi, rád jsem koukal na čtyři kluky co dělali blbosti, teď je to jen o pitomcovi co dělá blbosti, ale vtip se někam vytratil. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na několikáté shlédnutí otravná řada s otravným randym a otravnou farmou tegrity. Mimořádně otravný dabing Butterse Stotche A Kylea Broflovského. Opravdu nestačí dát jinou ženskou dabérku (Butters) a Cardu Retardu (Kyle a dokonce i jeho otec!) a čekat že to bude stačit. Nestačí. Stejně jako seriáu nestačí zabývat se jen marihuanou a koksem. Slabá série. ()

TomStrom odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrůza, jedna relativně dobrá epizoda evokující starou kvalitu a jedna ne úplně marná, ale ten zbytek... nehodlám tady jako ostatní začínat hodnocení na třech hvězdách, protože to je South Park, teda vlastně už není, dávno ne. To jsem zvědavej, kam se podaří klesnout v další sérii, moc prostoru už nevidím, ale obávám se, že budu ještě nevěřícně čumět, co to bude za mizérii. ()

Reklama

Reklama