Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Randy dělá všechno pro to, aby mu pěstírna trávy šlapala jako hodinky. Kyle maluje čerty na zeď, Stan si založí deathmetalovou kapelu a Cartman proklíná jídlo v jídelně. (Netflix)

Zajímavosti (86)

Městečko South Park - Banda v Číně (2019) (epizoda) (S23E02)

  • V epizodě se objeví mnoho známých filmových či literárních postav: Mickey Mouse, Medvídek Pú, Prasátko, Petr Pan, Kapitán Hook, Kapitán Amerika, Iron Man, Black Panther, Captain Marvel, Thor, Princezna Jasmína, Džin, Jafar, Sněhurka, Elsa z Ledového království (2013), Kapitán Jack Sparrow, Buzz Rakeťák, Kylo Ren a stormtrooper. (Wade)

Městečko South Park - Banda v Číně (2019) (epizoda) (S23E02)

  • Po odvysílání této epizody byl seriál v Číně zakázán. Tvůrci seriálu reagovali omluvou: „Stejně jako Národní basketbalová asociace vítáme čínské cenzory v našich domovech a srdcích. Milujeme peníze mnohem víc než svobodu a demokracii. Prezident Si vůbec nevypadá jako Medvídek Pú. Ať žije velká komunistická strana Číny! Nechť je letošní sklizeň obilnin bohatá. Jsem v pohodě, Číno?“ Narážka na basketbal se týká trenéra NBA Daryla Moreyho, který stáhnul svou původní podporu protestujících v Hong Kongu. (Duoscop)

Městečko South Park - Mexický Joker (2019) (epizoda) (S23E01)

  • Cartman lamentuje nad tým, ako globálne otepľovanie afektuje deti dnešnej generácie. Paroduje tak dnešnú generáciu, ktorá obviňuje minulú, že neurobila viac pre zastavenie zmeny klímy. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama