Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 23 (2019) (série)


Holky proti klukům (S23E07)

(epizoda)
  • USA Board Girls

Obsahy(1)

Zástupkyně ředitele se zúčastní soutěže ve vzpírání. Cartmanovi a ostatním se moc nelíbí, že se do Hráčského doupěte přihlásí dvě holky. (Netflix)

Recenze (8)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonale zdvižený prostředníček směrem k těm všem transčurákům, kteří jsou natolik ubozí, že když jim to nevyjde v kůži jejich biologického pohlaví, tak chtějí svět obtěžovat ještě v tom dalším. Namísto smíření se s jejich ubohou existencí. Pán bůh zaplať za to, že po světě stále chodí tvůrci, kteří dokáží tento nechutný úpadek alespoň zesměšnit a zažehnout tak v nebohých divácích jiskřičku naděje na příčetnou budoucnost. Opět totálně trefná a bránici trhající epizoda. Dějová linka s děvčaty kazícími deskové hry už byla méně zábavná, proto nedávám maximální hodnocení. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelé spracovanie aj mojej obľúbenej témy v komentároch, keď SILNÉ ŽENY porážajú všetkých bielych mužov a všetko je to rovnako umelé ako Heather v tejto epizóde. Bonusom sú samozrejme politicky korektné deti a vojna chlapcov proti dievčatám. ()

Zajímavosti (8)

  • Silná žena spomenie streamovaciu platformu Disney+. Tá sa spustila deň pred vysielaním epizódy. (Real Tom Hardy)
  • Na mítingu deti spomenú BGG (BoardGameGeek), Game Night a The Dice Tower. Jedná sa o skutočné YouTube kanály, ktoré recenzujú nové stolové hry. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama