Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 24 (2020) (série)


Pandemický speciál (S24E01)

(epizoda)
  • USA The Pandemic Special
Trailer

Obsahy(1)

Randy odhalí svou roli na šíření covidu-19, zatímco probíhající pandemie dále ohrožuje obyvatele South Parku. (TV Prima)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

chozze008

Ne, pointa toho byla, že i jeho žena je pokrytecká, protože kouří jeho trávu, přestože celou dobu dělá, jak je proti tomu. Z toho důvodu se jí na konec rozhodl nic neříct (o tom, že za pandemii může on). 

na příspěvěk reagoval chozze008

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

mrx.friend

Promovali to na sociálních sítích, na něco jsem narazil na Facebooku.

 

Bych spíš byl raději, kdyby speciál nebyl jednorázovou záležitostí, ale pojali takto celou jednu řadu - jako sérii na sebe navazujících speciálů, kdy co speciál, to tak dvě-tři epizody pospolu. Další by mohl být povolební, materiálu je dost. 

na příspěvěk reagoval martinbucek

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

ic

Randy si uvědomil, že jeho žena je stejný pokrytec jako on a vlastně všichni ostatní, takže žádná změna a jede se dál. A samozřejmě, že jeho speciál způsoboval ony kníry. Není důvod si myslet cokoliv jiného. 

ic

ic (hodnocení, recenze)

Co říkal ten závěr? Totiž když na konci Randy viděl že má jeho žena kníra, a změnil názor. Co si myslíte že za tím bylo? 
Byl naštvaný, že jeho žena užívá pandemic special a tají to? Nebo že jeho pandemic special není to co způsobuje kníry? Nebo něco úplně jiného?

na příspěvěk reagoval Bluntman, chozze008

Reklama

Reklama