Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 24 (2020) (série)


Pandemický speciál (S24E01)

(epizoda)
  • USA The Pandemic Special
Trailer

Obsahy(1)

Randy odhalí svou roli na šíření covidu-19, zatímco probíhající pandemie dále ohrožuje obyvatele South Parku. (TV Prima)

Recenze (27)

Motinski 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rýchla reakcia na aktuálny svetový problém v predĺženej epizóde ktorá má všetko na čo sme v South Parku zvyknutý. Pre tých čo seriál nepoznajú a pozrú si to len kvóli téme, pôjde o veľmi tvrdý humor. Hlavne prvá polovica ide bomby a kebyže ku koncu nestratíme šťavu tak je to 5* záležitosť. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná prodloužená epizoda nabitá skvělým příběhem převážně o celém městečku během pandemie. O nejvíce zábavy se zde postarali rasističtí poldové, Randy a Eric. CHvilku jsem váhal, ale rozhodl jsem nakonec udělit 4 hvězdy v té vrchní hranici 86% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufal jsem ve víc Cartmana, jeho úvodní písnička zůstala nepřekonaná. Randyho role je sice šokující, ale trávě Tegrity se South Park věnuje až zbytečně moc. Větší prostor mohli dát policii. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Randyho farma se nikdy neomrzí, z toho se dá dělat prdel ještě několik sérií. Díl určitě povedený, ale fungoval zejména v první polovině, která byla taková ze života a neskutečně vtipná. Druhou půlku ovládla spíše nuda a nepříjemný stereotyp. Přesto jsem se rád do South Parku vrátil - posledního normálního místa na zeměkouli, kde ještě lidé nezešíleli z těch píčovin, co se dneska řeší - ať už se bavíme o děsivé rýmičce koronáči, který má lepší reklamní kampaň než měli letos komunisté, nebo o zakleknutých/postřelených černoušcích, kteří budou zřejmě finančně odškodněni za to, že před milionem let nějaký hodný byznysmen z jihu ameriky byl tak hodný a zaměstnal na svých plantážích s bavlnou jejich pra pra pra pra pra pra pra předky poté, kdy byli Evropany zachráněni transportem z bohem zapomenutého černého kontinentu. Bylo vidět, že to s delší stopáží tvůrci moc neumí a druhá půlka mi přišla trošku spíchnutá horkou jehlou bez promyšlenějšího vtipu. [75 %] ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Strašně moc nevyužitýho potenciálu, vůbec to nejde na dřeň, jenom to klouže po povrchu. Vše dobré je v prvních 10 minutách. Potěší Cartman a jeho úvodní píseň:) ()

erased 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv mě South Park pořád baví, po dvacíti sériích už často působí trochu unaveně. Vůbec bych se teda nezlobil, kdyby Trey a Matt trochu zklidnili tempo, a soustředili se namísto každoroční plnohodnotné série snažící se rozebrat každé aktuální téma jen na trefný a vtipem nabitý speciál jako je tento. ()

Folky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potenciál byl větší. I když se speciál zaměřuje na pandemii, doufal jsem ve větší strefování se do protestů proti policii a celkově tomu chybí zapamatovatelné momenty, zvlášť, když to porovnám s posledními sériemi. Ale Trumpův finální čin potěšil. 70% ()

karlosss18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to fajn a bylo by to i lepší nebýt Tegrity, už toho bylo docela dost a začíná mě to štvát. Prostě epizody na pokračování jsou na hovno. Čekal jsem to lepší, ale v podstatě tam bylo všechno. Jenom na počest Floyda si tvůrci mohli možná víc kleknout :D, ale to už by jim asi neprošlo, škoda...70% Mimochodem tahle epizoda nemá s 24 sérií nic společného, je to prozatím jen jedna speciální epizoda. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Randy je kanón,ale je to bohužel vše co v tomhle speciálu je srandovního.Zde doopravdy jsem čekal mnohem větší břitvu,kterou přinesl až Trump,ale to byl už konec. ()

sirjohn 

všechny recenze uživatele

Zvládnout takové téma trefně, satiricky, vtipně, výstižně, naučně i poučně - a to vše v našem dobrém South Parku?? Pánové, klobouk dolů (dipers nahoru); povedlo se vám tam dát na úvod všechno!! ()

Reklama

Reklama