Reklama

Reklama

Městečko South Park

(seriál)
  • USA South Park (více)
Trailer
USA, (1997–2023), 118 h 25 min (Minutáž: 16–48 min)

Předloha:

Charles Dickens (kniha)

Hrají:

Trey Parker, Matt Stone, Isaac Hayes, Isaac Hayes (a.z.), Jay Leno, Tomorowo Taguči, Jenna Mattison, Elton John, Ozzy Osbourne, George Clooney (více)
(další profese)

Série(26) / Epizody(321)

South Park je americký animovaný seriál vytvořený Treyem Parkerem a Mattem Stonem pro televizní stanici Comedy Central. Seriál pro dospělé se proslavil svým drsným jazykem a neskutečným humorem, který se dotýká širokého spektra témat. Příběhy se točí kolem čtyř chlapců, Stana Marshe, Kylea Broflovského, Erica Cartmana a Kennyho McCormicka, a jejich bizarních dobrodružství ve smyšleném coloradském městě a jeho okolí. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Amarcord_1 k tomuto seriálu (1)

Městečko South Park (1997) 

90% - Kde je hranice dobrého vkusu? Kde je pomezí geniality a demence? Kde je svoboda slova a projevu morálně poněkud zneužívána? No přece tady! South Park je seriál podle motta "účel světí prostředky". Ofensivním toaletním humorem dosahuje neuvěřitelných alegorií, které mají v sobě často zvláštní úchylný druh společensko-kritické nadčasovosti. Před pár lety bych nikdy nevěřil, že v něm nějakou nadčasovost objevím...a vida. ()

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Tvůrci South Parku uzavřeli megadohodu

Tvůrci South Parku uzavřeli megadohodu

06.08.2021

14 filmů, 5 dalších seriálových sezón a navrch k tomu ještě nová videohra. Ano, čtete správně. Tvůrci South Parku Trey Parker a Matt Stone uzavřeli novou megadohodu se společností ViacomCBS, domovem… (více)

Další peklo na Zemi

Další peklo na Zemi

23.11.2008

Televizní South Park spěje ke svému konci. Trey Parker a Matt Stone sice mají podepsané smlouvy až do roku 2011, ale už teď pomýšlejí na stylové završení úctyhodně dlouho běžícího kresleného seriálu.… (více)

Letom filmovým svetom

Letom filmovým svetom

29.12.2006

Vianoce sú za nami, Silvester pred nami a vy práve čítate poslednú tohtoročnú novinku. Zháňajúc na ňu námet, dúfal som, že narazím na zvlášť vymazlenú pikošku, ktorá by primäla celú ČSFD k hromadnému… (více)

Reklama

Reklama