Reklama

Reklama

Epizody(14)

Recenze (6)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia Parker a Stone nechali v 13 epizóde umrieť Kennyho McCormicka, nakoľko ako sami povedali im s pribudajúcim počtom epizód začali dochádzať nápady, ako by mohol Kenny umierať a tak sa od ďalšej série do popredia dostanú Tweak Tweak ale hlavne Butters. Celkovo bola aj piata séria plná vynikajúcich epizód rovnako ako prepadákov, presne tak ako všetky série ale najmä Kennyho smrť tú piatu robí výnimočnou, najmä v čase keď seriál bežal naživo dlho v mysliach fanúšikov rezonovala a nebolo ju možné hodnotiť s odstupom času tak ako môžem teraz vo svojom komentári ja. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá série, která jako první začíná seriál fakt rozjíždět! Mimochodem, Kenny v této sérii definitivně (až do poslední epizody 6. série) umírá. Jeho vedlejších smrtí je však v této sérii 13.. 5/5 ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá série je plná skvělých epizod u který se zasmějete, jsou tady i dojemné epizody např 13. A můžu říct že se jedná o jednu z nejlepších sérii z South Parku. 9.5/10     R.I.P Kenny McCormick ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vítejte do ráje. Tímto začalo jedno z nejlepších období seriálu. Pátá série má téměř všechno, co se dá od série takového seriálu jen chtít. Animace lepší, příběhy lepší, prostě super. Postavy jsou naplno vyvinuté (co se týče kvalit) a Cartman tu dostane hned dvě úžasné epizody (Cartmanland a Scott Tenorman must die). Tahle série je prostě skvělá a povedla se ještě více než ty tři předchozí. Škoda že se pořád najde pár epizod, které přímo neodpálí. To proto to není doslova dokonalost. ()

Zajímavosti (92)

  • Scéna, v ktorej chlapci cez výklad obzerajú konzolu Okama Gamesphere až majú nosy pritlačené o sklo, je paródiou na rovnakú scénu z filmu Vianočný príbeh (1983). (Real Tom Hardy)
  • Pěstní souboj mezi Jimmym a Timmym je parodií na scénu z filmu Oni žijí! (1988). (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama