Reklama

Reklama

Epizody(17)

Recenze (8)

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku zklamání. Třetí série už ani náhodou není tak kvalitní jako předchozí dvě. Na rozdíl od nich totiž nemá tolik legendárních epizod, asi jen tak tři. Solidních má dostatek, a na začátku série se ještě pořád objevují epizody parádní, ale od poloviny sezóny se to krapet posere. Pár slabších epizod, a jedna úplně debilní muzikálová. Třetí série je sice pořád nadprůměrná, ale mnohem horší než ty předchozí. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Niektoré z epizód sa niesli v znamení veľmi dobrých tém najmä o tom, ako ľudia preháňaju v témach zločinov z nenávisti, sexuálneho obťažovania či tolerancie všetkých orientácií (NAMBLA), hendikepov ľudí či rasizmu, ale čoraz častejšie sa vyskytovali nič nehovoriace nudné epizódy. ()

Galerie (852)

Zajímavosti (112)

  • Na konci epizódy, keď je po všetkom, členovia ATF prirovnajú ich výkon k tomu, ako "poriešili Waco". Jedná sa o odkaz na skutočnú udalosť – obliehanie Waco. (Real Tom Hardy)
  • Kňaz v úvode epizódy lamentuje nad tým, že Denver Broncos musí vyhrať pohár. Spomína aj defenzívneho hráča Neila Smitha, ktorý sa v čase epizódy po odchode z Broncos stal voľným hráčom. Taktiež spomína hráča Steve Atwatera, ktorý taktiež krátko na to opustil Broncos a prestúpil k NY Jets. (Real Tom Hardy)
  • V rádiu je možné počuť, ako sa bývalý prezidentský kandidát Bob Dole chválí, že už má erekciu. V čase produkovania epizódy sa stal hovorcom spoločnosti Pfizer, ktorá vyrába viagru a taktiež často hovoril o tom, ako vyhrať boj s disfunkciou erekcie. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama