Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fergus bojuje s rozhodnutím, které by mohlo ovlivnit, jak ho v Darwenu vnímají druzí. Arthurovy nové názory nepadají u jeho bohatých přátel a rodiny na úrodnou půdu. (Netflix)

Recenze (3)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto by mala byť sezóna po historickom úspechu Darwenu a postupe do štvrťfinále. V príbehu sa všetko motá okolo potencionalneho prestupu Fergieho do Blackburnu a svadby jeho kamaráta Loveho, kde po prechlastanej noci vyradí Darwen klub z Derby. V seriály spominajú že v FA Cupe štartuje 149 klubov čo sa stane až o niekoľko rokov neskôr a zároven Darwen po postupe v prvom kole mal v druhom sťastie pri voľnom žrebe a postupe priamo do tretieho kola, kde ho vyradil práve Blackburn a nie Derby. Emancipacie treba tiež pridať, tak manželka bankára sa akože angažuje v boji za prava žien. Nik nerieši že vlastne iba sedela doma a užívala si život manželky zbohatlíka. Po sľubnom úvode sa od historických faktov odbehlo niekam do stratena. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak bych to jenom... Asi takhle: To, že bylo v epizodě pramálo fotbalu mi opravdu žíly netrhá, protože jako viktoriánské sociální drama to na mě fungovalo velmi slušně. Suterův vnitřní boj mi dokonale ukázal, co asi musel svého času prožívat ten omelírovaný chudáček, který si po přestupu z Baníku do Sparty nechal udělat klubovou kérku a otevřel si i klubový obchůdek. Přestup samotný byl věcí běžnou i pochopitelnou, ale o tom zbytku se už nedá mluvit jako o řitním alpinismu- to byl čirý vlezdoprdelismus. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky za komentáře Trevora, který narovnává historické informace a hojně doplňuje v seriálu neuvedené. Kromě fotbalu a dobových poměrů (což jsou dvě věci, které v tomto díle moc nezafungovaly) se mi ve Hře z Anglie zatím líbí i mezilidské vztahy. A v závěru pro mě (jako otce) epizodu zachránil Harryho les. ()

Reklama

Reklama