Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Sama se svými sny, natočený na skalnatém, malebném sicilském pobřeží, zkoumá univerzální a nadčasová témata jako jsou odloučení od rodiny, emigrace, generační konflikty a represe vůči ženám. V 60. letech minulého století Lucia žije sama se svou babičkou poté, co její rodiče emigrují do Francie za prací. Lucia je nešťastná, že musí zůstat v Itálii, a snaží se najít své místo v této malé tradiční vesnici pod dohledem přísné babičky, která své vnučce nerozumí. Lucia však netuší, že její babička skrývá hrozné rodinné tajemství, které by mohlo ohrozit dívčin život. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

italka63 

všechny recenze uživatele

Bolestný film o dospívání ve velmi chudé Sicílii. O lásce, neštěstí, touhách. Nádherné exteriéry, skvělá hudba a vynikající herecké výkony. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

výborně zpracované téma.Kdy chudá Itálie nedokáže uživit svoje lidi a dochází k rozdělování rodin.Dívka která hrála Luciu v dětství byla uvěřitelnější než herečka která ztvárnila dospělou Luciu. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu se mi docela pozdával, ale s přibývajícím časem se vše jaksi zvrtlo a v závěru se ten přehnaně patetický styl vyprávění už pomalu nedal vydržet. (45%) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama