Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Strašidelný autobus veze pasažéry na neznámá děsivá místa, která nevěstí nic dobrého. Hororový seriál je sbírkou výtečných příběhů, ze kterých mrazí v zádech. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Norský seriál „Bloodride“ rozhodně ukazuje, že má norský horor divákovi co nabídnout, a to i v tomhle epizodickém provedení. Jednotlivé příběhy nejsou vyloženě nic nového, nejsou to superoriginální historky, ale jsou natočeny dost dobře na to, aby zvládaly diváka bavit, a to i s přesahem do komedie, protože toho černého humoru a ironie je tu opravdu docela dost. A to se mi líbilo. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

'Alfred Hitchcock uvádí' (1955, 1985), 'Příběhy ze záhrobí' (1989-96), ale i z české provincie 'Draculův švagr' (1996). Plejáda půlhodinových povídek v rámci mysteriózních hororů a thrillerů. K nim se nyní zařadil nizozemský projekt, jehož tvůrci na to šli přeci jen už opatrně a pro jistotu natočili pouze šest povídek. Všechny spojuje temný autobus v temném prostředí, jehož (mrtví) cestující jsou aktéři právě oněch příběhů, což vysvětluje i název miniserie. A právě každý ten cestující jednotlivě poukazuje na svůj osud. A tak tu máme hororovou antologii naplňující příběhy tím, co se nazývá , morbidní humor. Každá povídka je různorodá a má svá specifika. Použité náměty samozřejmě nejsou nic nového pod sluncem, ale to na zajímavosti nějak neubírá. Naopak je zajímavé, jak z jednoho námětu příběh náhle přeskočí do jiného. Ale pospolu to stále funguje. Daný formát je pro zpracování vcelku složitý, neboť má představovat jak hrůzu tak i temný humor spolu s budováním charakterů. A to všechno se muselo vejít do přibližně půl hodiny stopáže. Příběhy jsou tedy značně jednoduché, což je u některých docela i na škodu. Zasloužili by si více rozvinout, ale koncepce je jednou daná a tak to vypadá, jak to vypadá. Miniseriál je kreativní, dobře napsaný a přívětivě natočený. Extrémní rozmanitost daných příběhu dává stejný zážitek, jako kdyby to bylo podané v literární formě. K zabití času třeba během cesty dopravním prostředkem nebo čekání v čekárně je něco takového jak dělané. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krvavá jízda prináša 6 polhodinových príbehov, ktoré je možné pozrieť v ľubovoľnom poradí a svojou kvalitou sa dosť od seba líšia, jednak čo sa týka toho, ako je príbeh nápaditý a aj svojim spracovaním či hereckými výkonmi. Priaznivci hororu sa príliš nepotešia, nakoľko ani jeden z príbehov nie je vyslovene desivý a minimálne 2 z nich je ťažké vôbec považovať za horory, skôr sú to psychologické príbehy na nie práve najlepšej úrovni. V čase, keď treba byť doma aby sme aspoň svojou troškou prispeli k zníženiu rizika globálnej pandémie však potešilo aj to. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Soubor krátkých příběhů, které nejsou sice originální a dokonce jsou i lehce předvídatelné, ale pěkně odsýpají, což je obrovská a příjemná změna oproti zbytečně natahovaným seriálům. Moc se mi líbí úvodní začátek v autobuse, kde sedí ústřední postavy každého dílu, hudba je skvělá + zpracování a herecké výkony. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

6/10. Za mě jde o docela ok sériál ale zas měl dobrý potenciál a očekával jsem výborný seriál ale to sem bohužel nedostal. Postavy byly docela sympatycké, hudba je dobrá, atmosféru tento seriál má docela dobrou, napětí je zde docela časté, lokace jsou zajímavé a kamera filmu je velmi dobrá. 1 Epizoda 7/10, 2 Epizoda 8/10, 3 Epizoda 4/10, 4 Epizoda 4,5/10, 5 Epizoda 7/10 a 6 Epizoda 6/10. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama