Reklama

Reklama

Sládci v přízni

(seriál)
  • USA Brews Brothers
Trailer

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Tihle dva bratři nejsou moc kámoši, ale o vaření piva vědí prostě všechno. Teď ještě vědět něco o tom, jak má fungovat rodina. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Suzie05 

všechny recenze uživatele

Když člověk překousne první hodně blbé díly, tak se to docela zábavně rozjede. Žádná hitparáda to sice není, ale do karantény to docela i stačí. ()

Foglis 

všechny recenze uživatele

Nechápu to, fungovalo by to v pohodě. Ústřední trojice (možná čtveřice) je fajn...téma je fajn i příběh se dá....Ale všechno to totálně shazuje fekální humor, který ale nemá žádné opodstatnění. Je tam, jen aby byl. Dost dobře, ještě lépe, by to šlo bez něj. Např. postava Lanýže....do hajzlu PROČ?!?!!!! tam je. Komu se takový hovado může zamlouvat. Někdo dostal dobrý námět na seroš, 2-3 série by mohl mít, ale ten kdo ten nápad dostal, je totální úchyl. První sérii jsem dal, ale nevím jestli jsem zvědav na další. ()

Reklama

Holly_Molly odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt nerad něco házim do odpadu, ale tady nemůžu jinak...Debilní humor jinak zbožňuju (Jakože seru smíchy u YTP na Harryho Pottera), ale na týhle zkurvený sračce nebylo vtipný ani zajímavý vůbec nic, ať už se jedná o absolutně nevtipný džouky nebo totálně imbecilní charaktery... Je tenká hranice mezi tim, kdy je humor vtipně stupidní a kdy už se mu pro svojí debilitu smát ani nejde a tenhle seroš tu hranici přeskočil o 3 míle se skokanskou tyčí a na dvoumetrovejch chudách. ()

Paulie26 

všechny recenze uživatele

Bohužel seriálu uškodili první dva díly kde jsou dva blbé aspekty, Adam který je až moc na přesdržku a pak to nachcání do piva které určitě odradilo spustu milovníků piva kteří se na tento seriál těšili protože něco s podobnou tématikou tu prostě není. Ale kdo tohle dokáže přejít, čeká ho od dalších dílů seriál který je celkem sympatický a pobaví. ()

dalver 

všechny recenze uživatele

Známe aj menej známe funfacts z prostredia pivnej kultúry (jedenie kvasnic pred chlastanim, mnísi čo varia v kláštoroch silné belgické pivá, rozdiely ipa/apa, výhody piva z fľaše či plechovky, pivný snobizmus, riadené ochutnávky,), zabalené do podpriemernej komédie. Slovné hračky zväčša otrepané. Humor fekálny a trápny. V prvých dieloch sa kamera doslova trasie. Každá scéna akoby musela silou-mocou končiť nejakou silnou punchline., no nedarí sa. Pritom remeselné pivo z USA postupne mení pivný svet a príbehov a námetov na dokument sú tam tisíce. Milovníci nudného českého ležáku dajú pochopiteľne a oprávnene odpad. Kto trochu tuší aký je rozdiel medzi IPA a IPL sa na to možno pozrie s privretými očami. A práve za tie funfacts tomuto nepodarku tú jednu skromnú * udelí. ()

Galerie (87)

Reklama

Reklama