Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vzdálené galaxii se podaří z vězeňské planety uprchnout muži, odsouzenému k popravě. Ten se dostává na planetu Zemi, kde se setká s lidmi u kterých vyhledá pomoc. Následně nato je vyslán zabijácký stroj, aby uprchlého vězně zničil. Ale stroj nezničí pouze jeho, ale každého kdo se mu postaví do cesty... (Chupacabre)

Recenze (21)

Han22 

všechny recenze uživatele

Úchvatný brak... objektivně asi odpad, ale výborně jsem se u toho bavil. Laserová přestřelka ve staré fabrice, která předstírá vesmírnou stanici, nezničitelná mimozemská lovkyně v kovové podprdě, prostředí a herci, kteří jako by si odskočili z natáčení Pátku Třináctého atd... ale k tomu celkem fajn přestřelky a dobrý finále... jen těch mrtvol mohlo bejt více. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Začátek působil, že to bude fajn akční céčko něco jako Robokop jenže pak už jediný co vylezlo byli hovna. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Otrasné akčné sci-fi béčko, s katastrofálne necharizmatickými hlavnými hrdinami a smiešno-trápnym záporákom. Zhruba v polovici filmu sa však našťastie objavuje postava starého vojnového veterána, ktorá ho vďaka svojmu svojráznemu humoru a počínaniu ako-tak zachraňuje pred totálnym prepadom. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ferdo, Ferdo, rozhodne si ma nesklamal. Ak očakávate od nejakého veľkého režiséra vždy len pecku a ten vám predstaví o niečo menej ako ste si želali, je to pre vás diváka zlé. Ak ste sa ale rozhodli zhliadnuť niečo od nejakého béčkara, či céčkara, rozhodne to aj dostanete ( poprípade rejža môže mať momentálne zahmlenie mysle a podarí sa mu vám naservírovať dokonca nejaké fešné áčko ). Olen Ray vo svojom živle a v plnej poľnej narvatej zlým herectvom, ešte horšími trikmi a vykrádačkami známych hitov. ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu kdo a pro koho takovéhle sračky točí. 1) Na doporučení uživatele misstakea jsem se podíval na názvy děl, které tato "přičinlivá céckařská perlorodka" (Jozef "choze" Blažek) jako producent, scenárista a režisér vyplodil a je fakt, že sama četba názvů je zajímavější, než díla sama. 2) Tak už vím, kdo, ale pořád nevím, pro koho. No...radši ty adresáty ani nechci poznat. 3) Přicházím z jiného světa. Uchopte vaporizační kvantifikátor, ale pozor! Má trojité OC! ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Několik letmo zaznamenaných dialogů: A: "...vypadá jako výplod bujné fantazie..." B: "Na to bych se rád podíval zblízka... pojď, pojď---" "....pravidlo číslo 1) nikdy neskládejte zbraně, pravidlo č. 2) roztřílejte nepřítele na cucky..." posléze: "Budeme jí muset seškrabat lžící... co chceš, ty ufone...?" Nj, je to blbost. bohužel ani ne moc vtipná :-/ I ty synťáky stojí za nic. jedna hvězda je za to platinové háro robotí ženy-lovkyně. ()

misstake odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase jednou o půlnoci surfoval po tv kanálech... Naposledy, když jsem tohle dělal, objevil jsem na film+ skvost s názvem "Jack Frost 2: Pomsta zmutovaného vraždícího sněhuláka". Nemenší skvost jsem objevil tentokrát na MGM. V Alienatorovi je šílené úplně všechno. Kostýmy, herci, scénář, dialogy a ta hudba - panečku! To zůstává rozum stát, až se člověk zamýšlí, jestli se nachází na správné planetě. Smysl to nedává a vtipnost se bohužel ztrácí v nějaké neznámé dimenzi. Největším plusem tohoto filmu pro mě je, že jsem objevil režisére Freda Olena Raye. Četba názvů veleděl z jeho filmografie je opravdovým pohlazením pro mou zvrácenou duši. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Vesmírny rebelantský mukel zdrhá z opustenej továrne alias galaktického väzenia, hodí po jednom z bacharov vrecko s pijavicami ktoré nazbieral vo svojej cele a v rakete ktorá má miesto ovládacích prvkov iba hudobný mixpult si to napikuje rovno do našej planéty. Zbytok filmu sa väčšinou tvári že v bolestiach umiera a podáva tak oduševnele chrčivo achkajúci výkon že som si aspoň tri krát myslel že je už konečne po ňom... Lenže to by potom nemalo zmysel aby po lesoch pobehovala tá heavy metalová roboženština v podprsenke z misiek na psie žrádlo a s futuristickým robertkom, respektíve lejzrovou zbraňou na ruke, ktorou podľa potreby režiséra ľudí podpaľuje či dezintegruje. No a tak po sebe s domorodcami ( americký burani a tridsaťročný tínedžeri ) strieľajú ( scéna so šípom v hlave kde robotka nechápe čo ju to pichá je jeden z tých zábavnejších detailov ) až príde šokantný zvrat ( ale ja som ho čakal, som dobrý ) kde si metalinda s muklom prehodia role a ukáže sa že to bol čistý hajzel! Scéna ako jeho odseknutá hlava umiera ( už zas ) a robí pri tom strašné ksichty by sa mala zapísať do histórie filmu hneď vedľa Jacka Nicholsona z Osvietenia! Fred Olen Ray nikdy nesklame... ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Já to musim vopálit,páč jsem byl metafyzicky vtažen do děje.Robotická twisted sister oblečená do "negativní podprdy"objímající koloucha zneškodněná králičím pletivem. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Aj keď mu to dlhšie trvalo, F.O.Ray natočil svojho Z-Terminatora. A pre istotu ho ešte skrížil so Star Wars. Jeden z prvých filmov (možno aj celkom prvý), kde je možné zhliadnuť tzv. gynoida. t.j. robota v ženskom prevedení. A to prevedenie si celkom určite treba pozrieť. Telo kulturistky Teagan Clive je polo zahalené vrstvami nejakej izolačnej pásky,na prsiach nesie pripevnené plechovky (pravdepodobne z broskýň) a na pravej ruke ma nasadenú laserovú zbraň, ktorá je spoľahlivá asi ako predpoveď počasia. Raz jej zásah dokáže nechať vypariť celé auto či chalupku, inokedy človeka zapáli ale najčastejšie neprebije ani kôš na smetie a čo sa presnosti týka, väčšinou to cieľ minie o niekoľko metrov. Špeciálne efekty sú na zasmiatie, prerastení tínedžeri neskutočne drevení a otravní, film pravdepodobne postrihaný ináč, ako bolo plánované a tak sa na začiatku miešajú scény z noci a dňa a rozpočet tak chudobný, že by to nestačilo ani na stravu Čenkovej deťom. Ale... Ale, sú tu mená ako Jan-Michael Vincent, John Phillip Law, Ross Hagen (ten však väčšinu filmu vydáva zvuky ako keď priškrtíte buldogovi obojok) a komediálne odladenie v podobe 2 idiotov - pytliakov. A navyše, "prekvapujúci" zvrat na konci. To nedať aspoň 2 hviezdičky by bol zločin proti ľudskosti..: D ()

Bigfuckman 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu důstojný nástupce sci-fi žanru dle vzoru Robot Monster. Nevím co bylo příšernější jestli děj a logika postav či nervy drásající tragická hudba. Tohle je fakt výpach. Ale jako humorné to nebylo špatné. Hlavně uprchlý vězeň budil spíš soucit než obavy a úhlavní zabiják byl strašidelný asi jako Jarde z Brtnice na ředitelské sesli. Patrně z takovýchto kvalitek čerpá Uwe Boll. Pro milovníky sci-fi musím dodat, že to s Alienem nemá ani zrnko (naštěstí) společného. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvíce mne pobavily směšné plechovky na prsou hrdinky. Pár slušných triků. Asi 5. Ale jinak typické Béčko se spoustou hluchých míst, špatným nazvučením na postsynchronech a triky na amatérské úrovni. Prostě bída a utrpení. Takže nakonec potěšilo jen to, že do sbírky přibyl méně známý film a několikátý od F. O. Raye. Nevím, proč mám poznačeno 1989 Heritage Entertaiment, INC. Málo zábavný podprůměr. MGM 160808 8547/8846 ()

Bilky odpad!

všechny recenze uživatele

nevydrzal som to sledovať viac ako 15minút... Mega C-éčko je fajn pri chrípke ale toto Mega Céčko by pomohlo tak to hrobu :) ()

Retimo 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi půl hodiny.....jako komedie ale solidní.Díval jsem se do režisérovi filmografie-je to fakt "borec"))))) ()

Fenk 

všechny recenze uživatele

Sakra, tak tohle je spíš C-éčko. Má to tak stupidní dialogy, že my z toho vyšla pěkná sci-fi taškařice. Jediným rušivým elementem byla (ne moc dobře zvládnutá) hudba. ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Sci-fi snímok plodného režiséra Freda Olena Raya, s dobrými béčkovými hercami, ktorý však vyzerá, akoby sa prekrývali dva filmy. ()

Reklama

Reklama