Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď je zavraždená ďalšia predstaviteľka hlavnej role vo filme Bad Girls from Mars, režisér sa rozhodne angažovať hviezdu svetovej veľkosti, Emanuelle (Edy Williams). Hneď prvú noc je však unesená záhadným mužom v maske, ktorý po sebe necháva na miestach činu nerýmujúce sa odkazy. Producentom pomaly dochádzajú peniaze i herečky... (Pekisan)

(více)

Recenze (7)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Jako hodnotící muž a na takovýhle filmy se stejně dívaj jenom chlapy,protože takovýhle filmy točí jenom chlapy pro chlapy,protože ženská je dost blbá aby pochopila o čem tenhle film je,protože místo citů jsou tu kozy,které si také zaslouží krásné hodnocení a ženská by začla kecat ty kraviny,že je to ponižující film,ale zajímavý,že na tokovejch filmech ženský rády spolupracují musím dát prostě 5 hvězdiček. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Heh, tohle je dobrý trash :-) Čekáte-li nějaké ujeté scifi (k čemuž název opravdu nenápadně navádí) tak ho nedostanete. V podstatě ani ten horor, či thriller, jak to je zašuplíčkované tady. Je to céčková lehcerotická komedie. Teda lehce, erotický film to není, jen tam prostě každá herečka ukáže prsa, to je všechno. Jinak je to celkem sranda, i když prostředek filmu byl tak nějak nezábavný. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Kozy každou minutu a Jack Daniel´s snad každou 5 k tomu pár momentu k pousmání, ale já čekal víc vtipu takže jen za jednu *. 25% ()

Fox85 odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní herka je dosti vyžilá, takže pohled na její odhalenou hruď mě nechal chladným. Děj příšerný a ani jako komedie (parodie?) to nefunguje ()

Pekisan odpad!

všechny recenze uživatele

Obstarozna Edy Williams so vzhladom vyzitej pornohviezdy prichadza az z dalekej Europy, aby pomohla dokoncit film, ktoreho herecky vpostupne umieraju. Neviem sice kde robili kasting na zenske, ale videl by som to tak na bordel vysluzilych prostitutok. Vyzeraju ako maminy po memopauze, ktorym uz ani implantaty nedokazu udrzat prsa hore na vyslni. Je tam vidiet snaha o vtip, avsak mnou absolutne nepochopena. Hlavne teda vtip rejza, ktory hra rejza, ktory travi vacsinu film bud samomluvou do kamery vzdialenej asi meter od jeho ksichtu alebo valajuci sa na zemi sam alebo so starou mamou prvej socialnej pracovnicky v historii ludstva. Ked uz silou mocou potrebujete vidiet kusok z oka Freda Olena tak skuste radsej Hollywood chainsaw hookers. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější na celém filmu je jeho začátek s varováním, při kterých scénách uslyšíte určité zvuky. To je ještě stmívačka. Pak se ale rozsvítí a vy se těšíte alespoň na sexy kozičky na vesmírné lodi. Pak je střih. Film je o natáčení filmu. Jak může někdo sehnat peníze a v Hollywoodu vyrobit takhle debilní film? Je pravda, že jsem viděl i horší... ()

Reklama

Reklama