Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milionář Charles Humberstone vystavěl po ničivém zemětřesení, které zničilo polovinu Spojených států, nové podmořské město New Angeles, do kterého je možné se dostat pouze ponorkou. Zcela odříznuta od okolního světa tam žije snobská elita obchodníku. Ve městě je zakázaný hazard, drogy a hlavně roboti. Ti jsou využíváni jenom omezeně na těžkou práci, obyvatelé města se obávají jejich počítačových mozků a umělé inteligence. Pašerák Burt ukradne z kolonie čtyři ženy androidy. Jejich stopy vedou až do podmořského města, přímo k milionáři, který se chce stát nejen starostou města, ale i králem celého podsvětí. (Rakosnicek77)

(více)

Recenze (7)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

V dnešní době v podstatě nekoukatelné videobéčko z té hromady akčních devadesátek. Děj slibuje pokročilou budoucnost (podmořské město), realita je však taková, že se pohybujeme v jednom baru, dvou pokojích a jedné továrně simulující ono město. Napadají mě slova jako podraz, lacinost, hňupovitost, směšnost. Nic víc se říct nedá, je to ten typ filmu, který byste našli kdysi ve videopůjčovně v kolonce sci-fi s ukrutně stylizovaným obalem. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem viděl film, kde Hues hraje kladase! Ze začátku nuda spíš mi to přišlo jako nějaký porno, ale ke konci to bylo celkem dobry, akce, drsnej hlavní hrdina, samý prsa a docela dobrý soundtrack. Nebýt Huese dal bych dvě. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Fred olen Ray je dlhodobo povazovany za srackare, ale podla mna ma 4 filmy, ktore sa oplati vidiet : Ozbrojena odpoved 1986, Zly Vecernicek 1992, Ostrov Amazonek a este tento film. Matthias Hues /Temny Andel 1990/ je hlavne hercom zapornych roli, tuna bol vynimocne v roli kladnej. Triky este jakz tak na urovni, rezisersky je to slabe /vsak ved Fred Olen ray je dovod/, ale dialogy ako -tak na urovni. Okrem Huesa som videl aj Marca Singera /Pan Selem 1982/. 55 % ()

goodridge 

všechny recenze uživatele

Akoze sorry ale vobec som tomu neprisiel na chut. C-ckovitost s toho srsi na plne obratky. Akcia nudna, dej ubohy, herecke vykony katastrofa. 1hviezda len za herecke obsadenie ktore mi je sympaticke. ()

Reklama

Reklama