Reklama

Reklama

Hvězdný kriminál: Útěk

  • Česko Tauřina dobrodružství: Hvězdný kriminál aneb Vesmírný chládek (festivalový název) (více)

Děj se odehrává v budoucnosti, kdy Taura, krásná smyslná amazonka, doluje na vzdálené planetě Auros jako prostředek obživy krystaly. Když po ní ale sadistický a zkažený vládní úředník Bantor požaduje víc než jen svůj podíl z daně z příjmu, dojde mezi nimi k boji. Taura vyhraje a Bantor přísahá, že ho před pomstou nic nezastaví. Taura je odsouzena na vězeňskou loď, Hvězdný kriminál, kde už na její příchod čeká celé ženské oddělení - každá z žen má pro dráždivou hrdinku připraveno speciální mučení. Taura ale prokáže, že je v aréně smrti rovnoprávným soupeřem, získá si respekt ostatních uvězněných žen a nakonec se postaví do čela troufalého pokusu o útěk. Na každém kroku ale stojí před novým nebezpečím - musí přelstít sexuálně vyhladovělou stráž, být silnější než tyranský trestanec, vydržet déle než krysy žrouti, astrální zombies a nepřátelské příšery. Svou malou armádu vede do hvězdné války, jež může přinést buďto vysvobození, nebo konečnou zkázu. Dokáže krása přelstít hrubou sílu svalů ve světě budoucnosti, v němž neplatí žádné zákony? Toto sci-fi dobrodružství, které je senzační podívanou, je nabité akcí a speciálními efekty, jež přibijí diváky do sedadel a po celý film se ani nehnou. Je to skutečně skvělá jízda! (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (9)

choze 

všechny recenze uživatele

Zástupce pozoruhodného trashového subžánru "ženská věznice ve vesmíru" (dále např. CAGED HEAT 3000). Děj je samozřejmě stupidní a pobaví jedině právě skrze svoji zcela záměrnou stupiditu, horší je, že je hodně natahovaný a nudný. Slečny se svými účesy z 80. let jsou pěkné, ale bohužel dávají přednost vzájemnému nadávání si do děvek místo odhalování svých vnadů (jen hlavní hrdinka ukáže dvakrát kozy). Kulisy hvězdného lapáku jako by vypadly ze simandlovy bramborárny, hudba zase z DOBYVATELů ZTRACENÉ ARCHY a záběry vesmírných lodí, včetně finálního souboje po vzoru TURKISH STAR WARS doopravdy vypadly z jiného filmu a sice z klasiky mé puberty, o čtyři roky staršího Cormanovského béčka SADOR, VLÁDCE VESMÍRU. Celé mi to hodně připomínalo podstatně vtipnější i lechtivější HARD TO DIE, kde Wynorsky taky nahnal na place hromadu pěknejch koček, co neuměly hrát a nechal je polonahý běhat hodinu a půl okolo. Spíš než tenhle opravdu hodně prostinký a málo zábavný utralevný shit doporučuji pro pobavení nahlédnout do filmografie jeho režiséra Freda Olena Raye, který v něm namluvil toho malého pojízdného robůtka. Zahrnuje totiž dlouhou řadu šťavnatě znějících titulů jako HOLLYWOOD CHAINSAW HOOKERS, ALIENATOR, DEMON COP, BAD GIRLS FROM MARS, 13 EROTIC GHOSTS či TEENAGE CAVEGIRL. P.S.: To v závěru filmu zmiňované pokračování jménem CHAIN GANG PLANET ve skutečnosti neexistuje. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Úplnou náhodou jsem si dva dny před projekcí tohoto snímku pustil vesmírné béčko Sador, vládce vesmíru a ne tak úplnou náhodou i den předem Temnou hvězdu, byl jsem tudíž u vytržení, že Tauřina dobrodružství jsou z velké části kompilátem vesmírných scén z těchto dvou filmů. Většina stopáže je samozřejmě věnována nově natočenému materiálu z vesmírné ženské věznice, přesto jde ale o totální levný brak s všemožnými dírami v logice, kontinuitě a snad i úplně všem ostatním. Fred Olen Ray tímhle vytasil svá opravdu nejlacinější esa z rukávu. Štěstí je, že jsem ani nic jiného nečekal. [FOD 2020] ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

První půlku očividně točili někde v litvě na poli a druhá půlka připomíná kulisama top stár magazín a hogo fogo s hankou zagorovou. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

VŠMU by mala tento snímok premietať ( bok po boku s dnešnými slovenskými TV (s)hitmi ) v rámci oboru herectvo, ako príklad totálne zlého hereckého prednesu. Osoby, ktorým behajú očné bulvy raz do kamery, raz do boku, kde je zrejme nejaký pánko ( dáma ) s napísaným textom, to je zážitok na nezaplatenie. A to je len jeden z hrozných neduhov tohto filmu. Už úvodné minúty ( viď titulkovú sekvenciu ), pri ktorom zaznie o niekoľko nôt pozmenený ,,The Raiders March,, pričom titulky sa zrejme trošku inšpirovali TERMINÁTOROM, je pre fajnšmekra ( ja ) úsmevnou, pre ostatných zrejme smrteľnou skúsenosťou. Je to trapkovina a Ferdy Olej mal aj lepšie chvíľky. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Tak mi to padlo do oka, že vraj nejaké polonahé ženské vo vesmírnom väzení, uvidíme či to bude aspoň sranda. Hneď na úvod vybaflo meno režiséra - Fred Olen Ray! Naslovovzatý odborník ktorý už pár desaťročí seká jednu sračku za druhou len to tak fičí. Potom tam naletel nejaký žobrácky gandalf, plechovkami ovešaný trpaslíci s kastrólmi na hlavách a amazonka Taura s klasicky osemdesiatkovou trvalou. Tá je nejakými uletenými lovcami unesená na väzenskú vesmírnu loď, kde tomu šéfuje sado-maso riaditeľka. Hrdinka si najprv bude musieť vydobiť rešpekt medzi spoluväzenkyňami, čo obnáša nejaké tie márovačky v jedálni a potom príde na rad súboj s mutantom čo vyzerá ako zdeformovaný pohlavný úd nakazený nejakou obzvlášť hnusnou chorobou. Vo finále samozrejme dôjde na nevyhnutný útek spojený s masakrovaním démentných bacharských androidov, ktorých stačí len ťuknúť do hlavy kusom rúry a zvalia sa ako fúrik tehál. Kulisy interiérov celkom ujdú, zato zábery na bitky vesmírnych lodí sú, ako inak, vyrabované z filmu Sador Vládca Vesmíru. Tie zábery boli použité snáď v tisíc obdobných filmoch. Tento Vesmírny Kriminál sa síce snaží zo svojej priblosti ťažiť, ale do plnohodnotnej zábavky mu chýbajú nejaké naozajstné vtipy a navyše sa vcelku ukecane vlečie. A nezachránia to ani tie kozy, lebo sa ukážu len dvakrát za film. ()

Reklama

Reklama