Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Neodbytný bytný vypráví příběh Lydie, která se nedávno rozešla se svým dlouholetým přítelem a zoufale potřebuje najít střechu nad hlavou. Nakonec se jí podaří sehnat byt, ale nedokáže se zbavit pocitu osamělosti a najít rozptýlení, které by jí pomohlo překonat bolest v srdci. Její přívětivý a laskavý bytný jí v této situaci nabídne pomocnou ruku, aby se znovu mohla postavit na vlastní nohy. Přestože mezi nimi zpočátku panuje čistě přátelský vztah, Lydia si brzy uvědomí, že je jí zdánlivě okouzlující bytný čím dál více posedlý. Když se posléze všechno nebezpečně zvrtne, Lydia musí zakročit dřív, než bude příliš pozdě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (12)

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Dvakrát v řadě jdu do odpadu, možná jsem pitomec, že si o snímku většinou nic nezjistím. Kvalita je u dna, ale možná trochu lepší než předchozí film, přesto se nejnižšímu hodnocení nevyhne. Proč se vlastně takové snímky točí? 0/10 = 5% ()

claire0007 

všechny recenze uživatele

Film s tématem pro mě velmi lákavým. Avšak po shlédnutí musím říct, že je pro mě film velikým zklamáním. Herecké výkony pokládám za katastrofální. Hlavním hercům jsem nevěřila ani nos mezi očima a to již od začátku. Film jsem dokoukala jen s nadějí, že se vše zlepší. I přes veliké zklamání ve vztahu si Lydie ihned začne něco s mužem, který jí po pár minutách seznámení poskytne byt k bydlení (mimochodem, jejich setkání je taktéž zcela absurdní). Již tenhle začátek ve mně evokuje velikou nechuť. Pokračování není o moc méně absurdní. Film opravdu nedoporučuji. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Meno Dylan Vox nie je neznámy pre tých, ktorý sa občas stretnú s klasickými nízkoúrovňovými filmami (kategórie B a C). Je to režisér B/C filmov a to píšem bez urážok. Jeho aktuálny film „Neodbytný bytný“ je ďalším v tejto rade. Je to klasický „psyho-thriller“ – mladý človek so slabou mentalitou urobí všetko preto, aby si mladú slečnu získal pre seba a v dosiahnutí tohto cieľa sa nebojí nikoho „odstrániť“, kto by mu v tom mohol zabrániť. Ako som spomínal, je to film na úrovni „B/C“ – jednoduché a klasické vedenie príbehu, spíš ploché a jednoduché herecké výkony, žiadne výraznejšie výkony na strane vedľajších hercov/herečiek, jednoduché a nie úplne vypracovaný záver. Keď to vynecháte, tak sa nič nestane – podobné a lepšie natočené filmy tu máme viac. Osobné hodnotenie: 51% (*) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Od HBO to ide od desiatim k piatim, v tomto prípade pád takmer na dno. Človek by až neveril, že tak primitvne filmy dávajú na platenej televízii s tak silnou reputáciou. Tá sa ale asi čoskoro vytratí, pretože kupujú filmy od režisérov na úrovni brigádnika. ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud jste nekdy bydleli v pronajatem byte, vite jake je pozehnani najit chapaveho a mileho majitele. Opacny typ zanecha stopy na vasem osobnim a pracovnim zivote. Zde ma majite predstavovat nocni muru. Scenar napsala zena Naomi Selfman.Je to znat. Reziser Dylan Vox je televizni herec veteran a natocit hodne televiznich filnu.To je znat take, protoze film na velke platno nepatri. Hrdinka ma rozbite srdce ze vztahu a citi se osamela. Majitel se vuci ni stava stale obsesivnejsi az vse nabere nebezpecny obrat. Lydia si uvedomi, ze musi neco udelat, nez bude pozde. Film ma utky rozpocet a stab nemel prostredky presunou se z jednoho mesta do druheho na filmovaci den. Vse se tedy toci v interierech Lis Angeles. Caroline Harris ma ukrajinske jmeno Lydia, coz by me navnadilo na peknou, milou Ukrajinku. Je to ale pohledna cernoska. Zamiluje se do ni tedy tipek z bile americke mensiny. Amerina jsou v mixovani ras nejlepsi na svete. Cilene stehuji cerne obyvatelstvo do bilych ctvrti, odkud se belosi ale po case odstehovavaji. Mirim tam, ze mi to cele prijde jako propagace multikulturalismu kdyz uz se teorie tzv.taviciho kotle kultur ukazala jako nefinkci ,a tipuji ,ze na film produkce dostala od vlady dotaci. Dale dle charakteristik jsou Americane typicti v tom,ze jouri marihuanu, srsi vulgaritami, miluji homosexualy, schvaluji potraty, tancuji hip-hop (coz bohuzel importovali i k nasi mladezi) a koji na verejnosti. Calorine Harris neni ve filmovem prumyslu dlouho (jeden TV film a jedna show plus male kratke filmy). Tento film pro ni mohl byt prulomem... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama